Дженніфер Лопес викрили у зрадах: колишній чоловік звинуватив її у таємному романі з P. Diddy

Новини шоубізнесу
1 001
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дженніфер Лопес зраджувала чоловіка з репером P. Diddy
Огані Ноа та Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

Огані Ноа пригадав, як його колишня дружина зблизилася зі скандальним репером

Дженніфер Лопес знову опинилася в центрі уваги через заяви свого колишнього чоловіка. Адже він впевнений, що виконавиця зраджувала йому зі скандальним репером P. Diddy, з яким згодом мала бурхливий роман. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

В інтерв'ю для Despierta America, яке цитує видання Marca, перший чоловік співачки Огані Ноа звинуватив Дженніфер у зрадах під час їхнього шлюбу. Чоловік нагадав, що їхній шлюб із Лопес тривав всього два роки. Пара познайомилася в ресторані Майамі, де Ноа працював офіціантом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вони побралися у 1997 році, але незабаром їхні стосунки розпалися. Причини розлучення тоді залишалися таємницею, проте зараз Огані заявив, що розкол між ними виник після знайомства Дженніфер з репером P. Diddy.

Частково в цьому розлученні винен Diddy. Коли прийшла компанія Sony і запропонувала їй мільйони, які вона отримала, там був P. Diddy, який збирався стати одним з продюсерів декількох треків на першому альбомі "On The 6". Ось тут і почалися зради, брехня, розставання...
— цитує інсайдер.
Огані Ноа та Дженніфер Лопес - чому пара розійшлася
Огані Ноа та Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

За словами Ноа, їхні проблеми почалися після того, як Джей Ло почала працювати над своїм новим альбомом у Нью-Йорку, залишивши чоловіка в Майамі. В цей час вона, за його словами, зблизилася з P. Diddy. Нагадаємо, що стосунки Дженніфер Лопес та P. Diddy стали публічними у 1999 році та тривали два роки.

Я був у Лос-Анджелесі, відкривав свій ресторан, а вона моталася між Маямі та Нью-Йорком, працюючи над альбомом. Коли я міг, я їздив до неї. Там, на цій відстані, в цій розлуці, і почалися зради,
— запевняє Ноа.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Дженніфер Лопес розкрила причину, через яку покинула Аффлека. При цьому артистка підкреслила, що могла б продовжувати ці стосунки й надалі.