Влад Яма у США перестрів Аліну Гросу: скандальний хореограф висловився про виступ зірки

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Влад Яма засвітився Яна одному заході з Аліною Гросу
Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official

Танцівник з неоднозначною репутацією Влад Яма об'єднався з популярною співачкою Аліною Гросу на святі української діаспори

Хореограф Влад Яма, який відсвяткував річницю весілля, разом з популярною співачкою Аліною Гросу відзначився на заході в США. Танцівник з сумнівною в Україні репутацією, взяв участь у святі для української діаспори.

Подія відбулася в штаті Коннектикут, де зірковий танцюрист виступив у ролі ведучого, залучаючи гостей до різноманітних активностей. Протягом дня присутні мали можливість насолодитися яскравою програмою, що включала виступи, конкурси та розваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Влад Яма особисто провів майстер-клас з танців, демонструючи основні елементи хореографічного мистецтва. А також чоловік активно взаємодіяв з аудиторією, створюючи дружню й теплу атмосферу.

Одним із найяскравіших моментів вечора став виступ Аліни Гросу. Співачка виконала кілька своїх хітів наживо, що викликало бурхливі оплески публіки. Влад Яма поділився у своєму блозі відео з концерту та захоплено написав: "Але красиво".

Влад Яма прокоментував виступ Аліни Гросу
Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анатолій Анатоліч різко висловився про свого кума Влада Яму, який втік у США. Шоумен зізнався, як ставиться до вчинку свого давнього товариша.