"Вони надзвичайно щасливі разом": Джейсон Стейтем вирішив одружитися після 8 років заручин

Новини шоубізнесу
882
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джейсон Стейтем та  Розі Ганінгтон-Вайтлі замислюються над поповненням у родині
Фото: Інстаграм Джейсона Стейтема

Майбутнє подружжя вже має двох дітей

ідомий британський актор зірка фільмів “Форсаж 8” та “Адреналін” Джейсон Стейтем офіційно одружується. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цю новину повідомило видання RadarOnline. Зазначимо, що Джейсон вже 15 років перебуває у стосунках з Розі Ганінгтон-Вайтлі. До речі, жінка є відомою моделлю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що за роки спільного проживання у пари з’явилося двоє дітей. Проте, народження дітей не спонукало їх до офіційного укладання шлюбу. Тепер же думки Стейтема та Ганінгтон-Вайтлі змінилися.

Вони надзвичайно щасливі разом. У них були свої злети і падіння. Це в основному через те, що Стейтем був легковажним. Але він подолав свої проблеми із зобов'язаннями і довів, що є неймовірним партнером і батьком,
- розповів інсайдер.

У повідомленні також додається, що пара задумується про третю спільну дитину. Саме тому вони і вирішили офіційно оформити свої стосунки.

Вони жартують, що якщо ще будуть чекати, то опиняться в будинку для людей похилого віку ще до того, як зможуть зіграти весілля.
додає джерело.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дівчина Джейсона Стейтема вразила образом на шоу Dolce & Gabbana. Модель мала розкішний вигляд у приталеній сукні.