Слава Дьомін відкрив правду про роман з Ксенією Мішиною: чому стосунки зірок не мали гепі-енду

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Слава Дьомін розсекретив свої стосунки з Ксенією Мішіною
Слава Дьомін, Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Шоумен зізнався, чи дійсно хотів романтичних стосунків з відомою акторкою

Відомий український ведучий Слава Дьомін розповів про свої взаємини з акторкою Ксенією Мішиною, зіркою популярного серіалу "Кріпосна". Під час недавнього інтерв'ю він пояснив, чому їхній зв'язок не перетворився на серйозні стосунки.

В коментарі Люкс ФМ Слава поділився, що хоча між ними дійсно виникали романтичні почуття, Ксенія не була готова до серйозності у їхніх стосунках. На запитання про те, чи вплинули його фінансові можливості на взаємодію з Мішиною, Слава підкреслив, що важливість матеріального аспекту для жінок зрозуміла, проте у їхніх стосунках він не робив Ксенії значних подарунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ведучий відмовився коментувати, чи був між ними інтим, зазначивши, що це особисте питання. Проте приховувати не став, що пропонував Мішиній романтичні стосунки.

Я запропонував Ксенії стосунки, а вона сказала, що вона до них не готова. Мені здається, що взагалі кожній жінці важлива фінансова складова у чоловікові, щоб він міг заробляти. В Ксенії це також є. До мене ніяк це не проявлялося. Я їй давав тільки якісь поради з приводу роботи, певних її починань. Платив за неї, коли йшли гуляти,
— розповів Дьомін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Слава Дьомін розповів про маму, яка підтримує володимира путіна та російський режим. Шоумен зізнався, чи спілкується з рідною людиною.