"Вона не музикантка": відомий співак висловив невдоволення тим, що Тіна Кароль обиратиме учасників нацвідбору на Євробачення

Новини шоубізнесу
759
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

DREVO зізнався, що ретельно слідкує за міжнародним пісенним конкурсом
Фото: instagram.com/drevo_official

DREVO назвав, хто краще б впорався з місією продюсера нацвідбору

Відомий український співак DREVO, який брав участь у національному відборі на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, в якому змінили правила, висловився стосовно українського нацвідбору у 2025 році. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, молодий артист висловив своє обурення стосовно того, що співачка Тіна Кароль стала новою продюсеркою шоу. DREVO розповів, що він слідкує за Євробаченням. Коли король обрали продюсеркою, то хлопець дещо засмутився. Артист додає, що Дмитро Шуров, який був продюсером нацвідбору у 2023 та 2024 роках краще зміг би впоратися із цією місією, так як має більше досвіду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Навіть той факт, що Тіна представляла Україну на Євробаченні 2006 не вселяє оптимізм у DREVO. Окрім того музикант каже, що Шуров більше підходить на цю роль, адже він сам пише треки, на відміну від Кароль.

Вона (Тіна Кароль.) не музикантка. Дмитро Шуров – музикант, а вона – ні. Хто Тіні Кароль пише музику? У неї ж не всі (пісні ) в її авторстві. Якщо я не помиляюсь, в неї sound-продюсери завжди були,
- заявив музикант.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як YAKTAK та Drevo об'єднали свої пісні. Результатом свого музичного експерименту вони поділилися з прихильниками.