"Безнадійно закоханий": Melovin вперше прокоментував чутки про заручини із загадковою співачкою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меловін одружується чи ні - співак зізнався, яку пропозицію зробив дівчині
Melovin. Фото: facebook.com/bighousemelovin

Артист зізнався, що насправді значить його нещодавня публікація, яка натякала на новий етап в особистому житті

Виконавець Костянтин Бочаров, більш відомий під псевдонімом Melovin, вперше прокоментував чутки щодо можливого одруження. Чи справді артист зробив пропозицію руки й серця своїй коханій — дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно співак опублікував загадкове фото на своїй сторінці в Instagram, яке викликало численні припущення серед шанувальників. На знімку було видно руку Melovin та жіночу руку з каблучкою, а в підписі до світлини він коротко зазначив: "Вона сказала "так".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Це спричинило хвилю обговорень та спекуляцій щодо можливих заручин співака. Усі почали вважати, що Melovin освідчився своїй обраниці, однак сам артист лише підігрів інтерес, не даючи конкретних відповідей.

Меловін заінтригував фото з каблучкою
Melovin. Фото instagram.commelovin_official

У розмові з ведучим Славою Дьоміним Melovin вирішив пролити трохи світла на ситуацію. Він пояснив, що давня мрія — заспівати дуетом з дівчиною, яку знає ще зі шкільних часів, нарешті здійснилася. Коментар артиста Слава Дьомін опублікував у власному Telegram-каналі.

За словами Мела, фраза "вона сказала "так" стосується саме погодження дівчини на спільний творчий проєкт. Водночас Melovin зізнався, що відчуває до цієї дівчини особливі почуття, однак не став розкривати особу своєї музичної та, можливо, романтичної музи.

Я скажу тобі так: я втілив мрію свого дитинства, заспівав із дівчиною, у яку був безнадійно закоханий зі шкільних років,
— відповів Melovin.
Melovin готується до весілля чи ні - відповідь артиста
Melovin. Фото: @SlavaDomin
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на своєму концерті Melovin грубо "послав" жінку прямо зі сцени. При цьому охорона оперативно вивела слухачку з глядацької зали.