Розлучення? Володимир Остапчук засвітився біля РАЦСу разом з вагітною дружиною (ФОТО)

Новини шоубізнесу
551
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина Володимира Остапчука пояснила, чому не хотіла брати його прізвище
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya

Катерина Полтавська пояснила, чому тільки зараз наважилася на зміну власного прізвища

Відомий телеведучий Володимир Остапчук та його дружина Катерина Полтавська, які чекають на народження спільної дитини, вирішили зробити серйозний крок у своїх стосунках. Нещодавно пара відвідала Печерський відділ РАЦСу в Києві, що стало приводом для обговорень у соцмережах. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Катерина поділилася цією новиною у своєму Instagram-блозі, де розповіла, що довгий час не наважувалася змінити своє дівоче прізвище. Після одруження вона залишалася Полтавською, проте нещодавно погодилася взяти прізвище коханого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як зазначила блогерка, Володимир наполіг на цьому, адже вже незабаром пара чекає на народження дитини. Саме це стало вирішальним аргументом для Катерини. Зіркова пара вирішила зафіксувати цей момент у соцмережах, показавшись біля будівлі РАЦСу.

Розлучення? Гаразд це пізніше якось. Сьогодні вирішила, що треба змінити прізвище. Не хотіла раніше, бо Остапчуків вже забагато. Але Вова вмовив, щоб з дитиною на одному прізвищі всі були,
— розповіла Катерина Полтавська.
Катерина Полтавська прийшла в РАЦСу заради серйозних змін
Володимир Остапчук засвітився біля РАЦСу. Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що хоч Катерина Полтавська поки не стала мамою, до питань про майбутнє свого сина вона відноситься вкрай серйозно. Зокрема блогерка вже навіть визначилася, в яку школу віддасть малюка.