"Людина забороняє його видати": Маша Єфросиніна розповіла про випадки, коли герої її інтерв'ю забороняли публікувати їхню бесіду

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Єфросиніна не стала називати прізвище того, хто відмовив у публікації інтерв'ю
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Єфросиніна також додала, що розуміє позицію людини, яка не дозволила публікувати розмову

Популярна українська блогерка Маша Єфросиніна, яка поплакалася щодо наслідків арешту у рф, заявила, що одне з її інтерв'ю в рамках проєкту Екзамен не вийде. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, Єфросиніна, яка останнім часом записує багато інтерв'ю із зірками вітчизняного шоу-бізнесу, повідомила, що один з її героїв заборонив публікувати їхню бесіду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цю історію Маша розповіла відомому співаку Дантесу. Єфросиніна додала, що розуміє позицію людини.

У нас є таке, що гість може сказати за три дні до "Екзамену", що я не в ресурсі. У нас є кейси, коли ми записали, змонтували випуск, а людина забороняє його видати. Це перші кейси, і трапилися вони ось-ось. І я розумію аргумент людини, що вона все проаналізувала і розуміє, що буде багато резонансних тем. Хоча інтерв'ю блискавичне й багато крапок над "і" розставило б. Людина розуміє, що вона не витримає всього, що понесеться. Говорить, що компенсує всі витрати,
– розповіла Єфросиніна.

Співак припустив, що мова йде про медійницю Тетяну Пренткович. Проте, Маша зауважила, що мова йде про іншу людину. Однак, прізвища вона не стала називати.

Вона вже дала всім інтерв'ю. Скільки могли, вони всім дали,
– запевнила ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна повідомила про нагороду, яку її чоловік-військовий отримав від генерала Сирського. Варто зазначити, що коханий Маші Єфросиніної має звання старшого лейтенанта.