Машу Полякову відрахували з престижного університету США: її зіркова мама публічно відреагувала на факап з Берклі

Новини шоубізнесу
1 889
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Доньку Олі Полякової відрахували з університету в США - що буде з навчанням Маші в Берклі
Маша Полякова та Оля Полякова. Фото: facebook.com/polyakovamusic

Оля Полякова розповіла, чому 19-річна Маша втратила власне місце в університеті, хоча й вступила туди ще 1,5 роки тому

Як вже знають прихильники Олі Полякової, віднедавна її старша донька Маша мала розпочати новий курс навчання у США. Однак, як виявилося, 19-річну дівчину відрахували з університету в США. Як так сталося — розповідаємо нижче!

Тільки нещодавно Оля Полякова розповідала, що її старша донька не потрапила в Америку на навчання через візові проблеми. Але ситуація виявилася значно серйознішою. На шоу Жені Яновича “20:23” артистка розповіла, що Машу було відраховано з престижного навчального закладу Берклі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Полякової, її старша донька вступила до вишу ще півтора року тому. Однак через проблеми зі здоровʼям Маша повернулася в Україну, де мала декілька операцій. Та, як виявилося, летіти у США 19-річна дівчина не поспішала, маючи надію, що зможе трохи довше лишитися вдома.

Втім виявилося, що саме через це Машу Полякову не просто з проблемами пустили в Америку, а й анулювали її студентську візу. А все тому, що дівчина не приїхала вчасно на навчання, через що була відрахована з Берклі.

Коли вона приїхала до Бостона, дзвонить мені о четвертій годині й каже: "Мамо, мене не пускають в країну". Я запитую чому. Вона відповідає: "Я не знаю, мене тримають тут, не дають говорити". Пізніше вона мені дзвонить і каже: "Мама мене пустили до країни за тією туристичною візою, яку я загубила, а студентську мені анулювали.
В університеті її запитали, де вона була. Маша каже: "Дома". Їй у відповідь: "Ви вчасно не приїхали і вашу візу анулювали, а вас відрахували з університету". Я потім запитую: "Машо, а як так вийшло?" Вона відповідає: "Мам, я не знаю, я написала їм листа, що я буду пізніше. Я попередила". А там така тема, що не пов'язані департаменти. Якщо тобі університет узгоджує студентську візу, а ти не приїжджаєш до якогось числа, то вона автоматично анулюється,
— розповіла Оля Полякова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова шокувала новим прогнозом на майбутнє. Співачка назвала “точну дату” закінчення війни в Україні.