Зірка українських серіалів Артур Логай зізнався, чи має бронь від мобілізації та чи готовий поповнити лави ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артур Логай відповів, чому не служить в ЗСУ
Артур Логай. Фото facebook.comarthur.logai

Актор розповів, що робитиме в разі отримання повістки

Зірка серіаліті “Київ вдень та вночі” та фільму “Крашанка” Артур Логай, який ледь не покінчив життя самогубством, поділився власною позицією щодо мобілізації та служби у Збройних Силах України. Знаменитість висловився, чому донині не поповнив ряди військових та чи має законні підстави для відстрочки від служби. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Аліні Доротюк актор зазначив, що оновив свої дані в ТЦК. Та нині він стоїть на обліку як резервіст. А все тому що Артур Логай отримав бронювання, яке тимчасово звільняє його від служби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наразі Логай активно продовжує свою діяльність в акторському середовищі, знімається у фільмах та серіалах, а також працює у Київському академічному театрі драми та комедії. При цьому він підкреслює, що у разі отримання повістки, планує чесно виконати свій обов’язок та не ховатиметься від ТЦК.

Зараз у мене є бронювання від театру. Втікати я не буду, я не буду бігати й кричати. По-перше, я не буду чекати, якщо мені не продовжать бронь, то я буду шукати собі місце, а не тікати від бусу. Тобто я, в принципі, вже знаю, куди б я хотів. Два варіанти: Третя окрема штурмова бригада або "Азов",
— зазначив Артур Логай.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, хто такий Артур Логай. В нашому матеріалі ми зібрали цікаві факти про актора, який знімався в "Київ вдень та вночі" та переміг в "Танцях з зірками".