Христина Соловій показала, що з нею сталося після поцілунку з маленьким хлопчиком на концерті

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Христина Соловій розповіла про проблеми зі здоров’ям
Фото: Інстаграм Христини Соловій

Співачка неочікувано показалася з лікарем

Знаменита українська співачка Христина Соловій, яку нещодавно розкритикували за поцілунок з дитиною на концерті, вперше вийшла на зв'язок після неоднозначного випадку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Христина днями виступала на концерті у Львові. У якийсь момент маленький хлопчик вийшов на сцену та виявив своє бажання поцілувати артистку. Христина підставила йому свою щоку, проте юнак захотів поцілувати її в губи і зробив це досить вправно та швидко. Христина тоді навіть здивувалася такій сміливості від дитини і написала про це у себе в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Фоловери дещо неоднозначно зустріли такий жест від артистки. Частина підписників заявили, що момент з поцілунком був досить милим, інші ж користувачі ж засудили Христину ледь не за “розбещення неповнолітніх”.

Отож, артистка нещодавно вийшла на зв'язок з фоловерами після львівського концерту. Виконавиця розповсюдила пост у себе в Instagram. Як бачимо, вона прийшла за допомогою до фоніатра. Соловій заявила, що її підводить здоров'я.

Коли здоровʼя підводить, а в Одесі концерт – на допомогу приходить найкращий фоніатр,
– написала Христина. 
Христина Соловій розповіла про проблеми зі здоров’ям
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій повідомила про рішення брата захищати Україну на фронті. Артистка додала, що вона теж буде робити в тилу все можливе задля перемоги України.