Даша Кубик на власному прикладі дала дієві поради, як розвинути сторінку в ТікТок

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

ТікТок входить до трійки найбільших соцмереж і станом на 2022 рік налічує понад мільярд користувачів. Україна є однією з його найчисленніших аудиторій у Європі. Близько 15 мільйонів українців сидять у ТікТок, а деякі навіть заробляють на цьому!

Блогерка Даша Кубик здобула популярність саме в цій соцмережі. У перерві між зйомками Improv Live Show, яке Новий канал показує щосереди о 20:00, вона згадала, як починала блогерство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дівчина зізнається, що на початку розвитку її блогерської кар'єри вона отримувала велику підтримку від близьких. Однак навіть коли її відео піддавалися критиці, Даша Кубик не впадала у відчай і продовжувала йти до своєї мети.

Рідні підтримували мене, сміялися над моїми відео. Хоча іноді казали: "От що це вже таке?" Але мене це не зачіпало. Тоді мною керував підлітковий максималізм. Було абсолютно байдуже, хто що говорить. Та й близькі більше підтримували, ніж заважали. Вони не говорили, що TikTok - це дурниця, дитячі танцюльки, і взагалі він нікому не потрібен,

- розповідає Даша Кубик.

Даша Кубик на власному прикладі дала дієві поради, як розвинути сторінку в ТікТок - фото №1
Фото: пресслужба Нового канала

Зірка TikTok поділилася порадами, як просунути свій акаунт. За словами блогерки, головний секрет - часто знімати контент і не боятися показувати себе в різних ролях, виходити із зони комфорту, щоб зрештою отримати якісний і цікавий контент. Ось що про це говорить сама Даша Кубик:

Є дуже простий спосіб розкрутити TikTok: берете телефон, у якому є цей додаток, і крутите його! Ось навіть поділилася ідеєю для відео, з чого можна почати вести TikTok. Такий жарт. А якщо серйозно, запитайте про це у Влада Шевченка (ТікТок-блогер, з яким Даша Кубик часто записує спільні ролики - прим. ред.).
Думаю, для того щоб просунутися в TikTok, потрібно знімати відео щодня. Навіть якщо тобі кажуть, що ти займаєшся якоюсь дурницею. Відразу відповідай: "Знаю, це я спеціально". І йди знімати! Не слухай нікого. Це одна з банальних, але реально дієвих порад.

Однак, як і в усіх творчих процесах, важливу роль відіграє мотивація. Для Даші Кубик її головним мотиватором є колега по цеху - блогер Влад Шевченко, про якого дівчина вже згадувала. Крім того, просуваючи свій блог, важливо не забувати й про відпочинок. Даша Кубик радить відволікатися і давати собі перепочинок, адже набравшись сил можна генерувати нові цікаві ідеї.

Скажу відверто: мене дуже надихає Влад Шевченко. Ми разом із ним багато чого знімаємо. Але я окремо не так часто і наполегливо роблю відео, як Влад. Він постійно щось пише, знімає, генерує якісь ідеї. А мені буває соромно за те, що я в цей момент лежу і нічим не займаюся. Іноді пропоную йому просто побачитися, а він відмовляється: "Потрібно ролики знімати". Я й думаю собі: "Значить, і мені потрібно!" 
А ще помітила за собою, що натхнення приходить після тривалого відпочинку. От якщо я нічого не знімала і не робила, наприклад, протягом тижня, то мені дуже хочеться записати відео,

- ділиться Даша Кубик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ваня Рассел потрапив у скандал. Хлопець поділився зі своїми фоловерами неприємним випадком, який трапився з ним на вулиці.