"Я шукав тебе все життя": Речник СБУ Артем Дехтяренко повідомив, що одружився. Хто став його обраницею? (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

15 жовтня український інформаційний простір розірвала новина про одруження речника Служби безпеки України Артем Дехтяренко. Подробиці - в нашому матеріалі.

Дружиною керівника прес-служби СБУ стала відома ведуча 24 каналу Анастасія Норіцина. Зауважимо, що як Анастасія, так і Артем працювали в українському ЗМІ "Апостроф". Артем ще мав досвід роботи речником Міністерства охорони здоров'я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про своє весілля Артем  повідомив через свої соціальні мережі. Зокрема, у своєму  Facebook  він написав:

До цієї миті я шукав тебе все життя, щоб бути поруч з тобою решту свого життя. Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої перемоги.

Реєстрація шлюбу пройшла у Міністерстві юстиції. На церемонії був присутній міністр вище вказаного відомства Денис Малюська.

"Я шукав тебе все життя": Речник СБУ Артем Дехтяренко повідомив, що одружився. Хто став його обраницею? (ФОТО) - фото №1

Наречений був одягнений у військову форму, а от на Анастасії красувалася сукня-вишиванка. Цікаво, що закохані побралися у  день народження Насті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня Марка Куцевалова вийшла заміж. Відомо, що святкування відбулося в одному із заміських комплексів під Києвом, а серед гостей були не тільки близькі молодят, а й знамениті інфлюенсери.