Віцеспікерка ВРУ “засвітила” пальто за майже 70 тисяч гривень (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нещодавно ми писали, що скандальна голова “Слуги народу” зібрала цілу колекцію брендових речей. Та, виявилось, не менше на свій гардероб витрачає і віцеспікерка українського парламенту Олена Кондратюк. Більше про це читайте у цій статті на HOCHU.ua.

Вчора, 24 жовтня, віцеспікерка Верховної Ради України Олена Кондратюк у своєму мікроблозі опублікувала новий допис. В ньому вона розповіла про своє відрядження до Мексики.

Кондратюк буде представляти Україну на Форумі Вільна Америка, який організований Християнсько-демократичною організацією Америки (ОДКА). Нині організація об'єднує 34 політичні партії з 21 країни Латинської Америки.

Related video

Партнером латиноамериканських християнських демократів в Європі є Європейська народна партія, найбільша політична партія на нашому континенті, до якої я маю честь належати. Це добра нагода розповісти правду про війну росії проти України дуже широкій та впливовій аудиторії,

- пише віцеспікерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також вона додає, що Латинська Америка - складний регіон з точки зору парламентських комунікацій. Дипломатично Україна майже не присутня на ньому, натомість росія історично та економічно має стійкі зв’язки. “Країни Латинської Америки переважно дотримуються нейтралітету в оцінках війни. Вони не допомагають нам зброєю, майже не допомагають гуманітарно. Хоча майже всі країни Латинської Америки, крім трьох (Нікарагуа, Куба, Венесуела) підтримали основні проукраїнські резолюції ООН. Моє завдання - переконати політиків у необхідності засудження агресивної політики росії. Донести Українську Формулу миру та розповісти про примусове вивезення, депортацію українських дітей!”- ділиться Кондратюк.

Фото: @olena__kondratiuk
Фото: @olena__kondratiuk

Але підписників зацікавили не лише мотиви закордонної поїздки Олени Кондратюк, а і її вбрання. Так, про відрядження вона сповістила, вбравшись у плащ Barberry. За даними Telegram-каналу "Harley Quinn", ціна верхнього одягу віцеспікерки сягає майже 70 тисяч гривень. Хочеться пожартувати, що вона на нього довго відкладала зі своєї скромної зарплати держслужбовця, та всі ми добре знаємо, що це не так.

Фото: Telegram-канал "Harley Quinn"
Фото: Telegram-канал "Harley Quinn"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що дружина голови Антимонопольного комітету Павла Кириленка раніше "засвітилася" на сайті українського бренду одягу. Що про це відомо і що в цій ситуації особливого - читайте в цьому матеріалі.

Фото: @olena__kondratiuk