Коломойський не перестає дивувати: олігарх приголомшив появою у суді в дорогому образі (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український олігарх Ігор Коломойський, який на початку вересня отримав підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України,  вразив своєю появою на черговому судовому засіданні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Ігор Валерійович представ перед судом у брендових речах. Про це повідомив телеграм - канал Harley Quinn. У мережі вже обговорюють вартість одягу Коломойського. Зауважимо, що суд вирішив продовжити Коломойському термін утримання під вартою до 2 грудня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як виявилося,  лук 60-річного багатія складався з речей італійського виробництва. Зокрема, на  олігарху була одягнена жилетка виробника ультралегких пуховиків Herno. В інтернет-магазині вартість такої безрукавки сягає 540 євро. Окрім того, загальний образ Ігоря Валерійовича доповнили мокасини за 395 євро. У сумі образ Коломойського коштує близько 36 тисяч гривень. Це майже сума двох середніх зарплат у Києві.

Подіум 2023 нині виглядає так,

— написали в телеграм-каналі.

Коломойський не перестає дивувати: олігарх приголомшив появою у суді в дорогому образі (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у домі Нестора Шуфрича СБУ влаштувала обшуки. Після цього Нестор Іванович став об'єктом для насмішок українців.