"Батьки не знали": Ярослава Магучіх заявила про весілля. Хто її обранець і що відомо

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська 22-річна спортсменка Ярослава Магучіх, яку номінували на найкращу спортсменку року,  заявила, що виходить заміж. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, бойфренд Ярослави, 19-річний Назар Степанов, освідчився їй після того, як повернувся із США. Про це Магучіх поділилася  у ютуб-шоу "20:23" Жені Яновичу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, легкоатлетка розповіла, що в неї вже є обручка. Спортсменка повідомила:

У мене є хлопець, він бігає 110 з бар'єрами. І в мене є вже обручка. Хлопець мені зробив пропозицію, коли ми повернулися в Україну, при батьках. Тому тепер я заручена, моє серце зайнято,

Окрім того, юна легкоатлетка розсекретила, як Назар запропонував їй свою руку і серце. Зокрема, Ярослава заявила:

Ми приїхали додому, батьки мене зустріли. Сиділа мама його, це моя тренерка. Про обручку я знала, тому що ми обирали разом. Ми були в Америці, він хотів, аби все підійшло за розміром і сказав: "У мене є пропозиція, від якої ти не маєш права відмовитися" і повів мене до ювелірки. Я віддала йому цю обручку, зі словами: "Тримай, я чекаю пропозицію.

Батьки не знали. В мене тато сказав: "Ярослава, потрібно було ще подумати, піти в іншу кімнату, аби хлопець похвилювався". А мама одразу запитала, коли весілля. Але весілля вже після Олімпійських ігор,

- резюмувала Магучіх.

"Батьки не знали": Ярослава Магучіх заявила про весілля. Хто її обранець і що відомо - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як скандальна блогерка-мільйонниця Юля Верба виходить заміж.  Перші здогадки фанатів, що Юля заручилася зі своїм бойфрендом, з'явилися, коли вона поїхала до нульової лінії фронту.