Справжня Міс Всесвіт! Ангеліна Усанова здивувала яскравим вбранням перед конкурсом (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

18 листопада цього року відбудеться міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт-2023". Україну на цьому масштабному дійстві представить красуня з Києва Ангеліна Усанова. Нині, перед конкурсом 26-річна дівчина максимально часто демонструє свої нові звабливі образи як від українських, так і від закордонних  дизайнерів.

Відповідні фото Ангеліна  розповсюджує  на своєму офіційному профілі в Instagram. При цьому, у  підписах до кадрів дівчина завжди вказує марку одягу. Зокрема, тріумфаторка конкурсу "Міс Всесвіт Україна-2023" зупинила свій вибір на вбранні  українського дизайнера Івана Фролова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, як бачимо, це досить коротка сукня пастельно-блакитного тону, прикрашено напівпрозорими з вставками. Довершили образ Усанової босоніжки та компактна сумочка.

Справжня Міс Всесвіт! Ангеліна Усанова здивувала яскравим вбранням перед конкурсом (ФОТО) - фото №1

Окрім того, українська красуня приміряла на себе ще одну сукню Івана Фролова. Вона постала у довгому обтислому вбранні в чорних та бежевих тонах.

Справжня Міс Всесвіт! Ангеліна Усанова здивувала яскравим вбранням перед конкурсом (ФОТО) - фото №2

Проте, не Фроловим єдиним. Окрім образів видатного дизайнера Усанова приміряла сукню від іншого українського бренду - J'amemme. До речі, ця компанія відома як вУкраїні, так і за її межами.

Справжня Міс Всесвіт! Ангеліна Усанова здивувала яскравим вбранням перед конкурсом (ФОТО) - фото №3

Окрім вище вказаних образів згаданих марок, Ангеліна  взяла на конкурс с вбрання від  Dolce & Gabbana. Як бачимо, це ефектна напівпрозора сукня, яка  зайвий раз підкреслила форми українки.

Справжня Міс Всесвіт! Ангеліна Усанова здивувала яскравим вбранням перед конкурсом (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ангеліна Усанова зізналася, що колись хотіла покінчити з життям. Відомо, що врятувало її.