Надихнувся російським пропагандистом? Онук Софії Ротару взяв неоднозначний псевдонім

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Онук української артистки Софії Ротару знову оскандалився. Анатолій Євдокименко, який завуальовано висловився про російсько-українську війну , взяв собі суперечливий творчий псевдонім. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Зазначив це оглядач українського шоу-бізнесу та блогер-пліточник Богдан Беспалов. У своєму нещодавньому відео на YouTube він підкреслив, що втікши за кордон, Євдокименко взяв собі псевдонім SHMN.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що він є дуже співзвучним псевдонімом іншого артиста, а саме - російського співака Ярослава Дронова, який виступає під ім'ям "Шаман". Саме він є виконавцем пропагандистської пісні "Я русский".

Діти впливових батьків, зірок їдуть за кордон і думають, що вони там комусь потрібні. Але ви нікому не потрібні, ви нічого там не досягнете, ніколи не станете своїми, не будете впізнаваними. Таких як він (Анатолій Євдокименко, - прим. ред.) сотні. Як кажуть наші "кошенята", бабуся нічого не шкодує для свого онука,

- висловився Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як онук Софію Ротару  втік з України.  Зауважимо, що Анатолій Євдокименко зробив це не з першого разу. Хлопець виїхав, аби "почати нове життя" за межами країни, що знаходиться у стані війни.