"Крим — це Донецька область": Юлія Верба зганьбилася своїми географічними "знаннями" (ВІДЕО)

Знаменитості
608
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальна блогерка Юлія Вербинець, більш відома під псевдонімом Верба, потрапила в незручну ситуацію, коли не змогла похвалитися географічними знаннями про Україну. І хоча дівчині лише 20 років, набутий у школі досвід вона вже почала забувати.

Так, інфлюенсерка стала учасницею опитування блогерки Марії Паньків, яка розпитує перехожих про загальновідомі факти. Для Юлі Верби вона підготувала досить легкі запитання, що стосуються географії України. А саме - на скільки областей поділена наша країна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак сама Юлія зазначила, що не знає. Дівчина припустила, що всього є 25 областей України, після чого Марія натякнула, що їх на 1 менше. Тоді Вербинець додала, до цього списку Крим, який, за її словами, належить до неіснуючої "Кримської" області або зовсім - до Донецької. Утім, завдяки співрозмовниці блогерка-мільйонниця все ж дійшла висновку, що Крим - це автономна республіка.

Боже, я не знаю. Це жах. Мені соромно, але я не знаю,

- сказала блогерка.

На щастя, у яких областях розташовані Ужгород, Луцьк і Маріуполь Юлія відповісти все ж змогла без допомоги ведучої. Однак її попередні відповіді на запитання конкретно потішили користувачів Мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Юлія Верба розсекретила, скільки коштує її повсякденний образ. Виявилося, що тільки на одну каблучку дівчина витратила 25 тисяч євро. А ось найдешевшою в її образі виявилася сукня, яку вона отримала за рекламу магазину.