Що відомо про головного "Холостяка" країни: чим Олександр Терен займався до початку широкомасштабної війни

Знаменитості
594
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Терен
Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Нині Олександр Терен є ветераном війни та громадським діячем, а раніше він планував повʼязати своє життя з дизайном

І хоча новий сезон проєкту “Холостяк” ще не вийшов, публіці відоме головне — що головним героєм 13 сезону став ветеран війни Олександр Будько, більш відомий під позивним Терен. Зараз він є громадським діячем, а от чим до війни займався Олександр — дізнавайтеся нижче!

Як пише “Люкс”, до військової кар'єри Олександр Будьковін вів звичайне життя. Хлопець працював шеф-баристою, хоч за освітою був інженером-технологом харчової промисловості. Крім цього, він захоплювався творчістю. Олександр займався фотографією та розробкою логотипів. Після завершення курсів, він почав працювати графічним дизайнером, а 1 березня 2022 року він планував офіційно звільнитися з роботи, аби повністю зосередитися на графічному дизайні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, 24 лютого 2022 року, його плани кардинально змінилися. Олександр вирішив приєднатися до лав ЗСУ. Спершу він пройшов курс тактичної медицини та поводження зі зброєю, відвідував полігон. Але рутинні тренування швидко набридли йому, тому він шукав можливості потрапити на фронт.

Я вдруге написав у “Карпатську січ” і сказав, що вже маю набір знань, вмію поводитися зі зброєю, надати медичну допомогу. Вони погодилися і ми вже поїхали на Харківщину,
— розповів Олександр Терен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно канал СТБ показав перших кандидаток , які боротимуться за серце "Холостяка" Олександра Терена. Саме ці дівчата вже прийшли на офлайн-кастинг.