Володимир Завадюк показав палкий поцілунок з коханим та зізнався, як камінгаут змінив його життя

Знаменитості
1 099
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Завадюк показав свого коханого
Фото: instagram.com/zavaduk

Зірковий продюсер поділився своїм досвідом життя після камінгауту

Відомий продюсер "Голосу країни" та “Танців з зірками” Володимир Завадюк, який відцурався від дружби зі скандальною художницею, поділився новими світлинами зі своїм партнером. Як життя керівника департаменту Big brave events 1+1 media змінилося після того, як понад рік тому він зізнався у своїй сексуальній орієнтації — дізнавайтеся на Хочу!

З нагоди початку тижня прайду, продюсер опублікував пост , у якому поділився власними переживаннями після камінгауту. Він зазначив, що після цього кроку відчув себе значно вільніше. Змінилося і його оточення: до кола спілкування додалося більше людей зі схожими поглядами та інтересами. Завадюк також відзначив підтримку від колег, в тому числі й від тих, хто раніше скептично ставився до камінгаутів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завадюк підкреслив, що тепер може вільніше комунікувати та відчуває себе комфортніше. Одним з найважливіших моментів стало прийняття його орієнтації мамою. Тому продюсер наголосив, що не жалкує про камінгаут.

Я навчився робити компліменти вільно, запитувати у людей про їхні межі більше. Для того, щоб нікому не шкодити. Щоб бути вільним, але водночас поважати чужі кордони і говорити відкрито про свої. Мене нарешті прийняла мама. І тепер ми з нею говоримо про моє особисте, як друзі. Відчуваю, що це мало статися раніше,
— зізнався Володимир Завадюк.
Володимир Завадюк показав свого коханого
Фото: instagram.com/zavaduk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після скандалу з Сонею Морозюк Володимир Завадюк видалив напис , який художниця залишила на його автомобілі. Варто зазначити, що продюсер не робив публічних заяв стосовно його подальших відносин з екснареченою Гринкевича.