"Все одно, що думають люди": колишній Ксенії Мішиної Олександр Еллерт вперше прокоментував свою втечу у США (ВІДЕО)

Знаменитості
2 180
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Еллерт зізнався, як виїхав за кордон
Фото: instagram.com/ellert_a/

Комік відповів на хейт та зізнався, чи допомагав йому хтось покинути Україну у час широкомасштабної війни

Олександр Еллерт, відомий український стендап-комік, ведучий і переможець шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною, поділився історією свого переїзду до Сполучених Штатів після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Як насправді чоловік зміг виїхати за кордон під час війни — дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю YouTube-каналу "Свої в Америці", він заявив, що перетнув кордон на законних підставах і не отримував допомоги від політиків. Еллерт відкрито розповів про свої почуття під час переїзду та зазначив, що рішення було спонтанним. Пропозицію вирушити до США він отримав від друга дитинства, на що одразу погодився. Артист підкреслив, що виїхав з країни, попри призовний вік, і вже кілька разів повертався назад до України без перешкод.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, чимало українців засуджують втечу колишнього бойфренда Ксенії Мішниної у США. Однак сам він зазначає, що не реагує на хейт.

У мене є друг Євген, з яким ми дружимо вже 19 років. Він мені каже: "Я їду в Америку, їдеш зі мною?" А я якраз у такому емоційному стані й кажу: "Помчали". Я виїхав з України офіційно і потім кілька разів повертався і виїжджав. Жодної допомоги від чинної влади я не отримував. Мені все одно, що думають люди та що напишуть. Плювати на хейт. Я чітко розумію, чим займатися і який мій шлях,
— каже Еллерт.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Еллерт відверто розповів про життя з Ксенією Мішиною . Комік зізнавався, що ці стосунки принесли їм багато болю.