Юлія Верба розсекретила дивовижні цифри свого щомісячного заробітку на одному тільки блозі в Instagram (ВІДЕО)

Знаменитості
42 886
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Верба про свої заробітки
Юлія Верба. Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Блогерка-мільйонниця розповіла, скільки заробляє, а також який має капітал

Популярна українська блогерка Юлія Верба, яка чекає на первістка , поділилася дивовижними цифрами щодо свого заробітку. Вона розпочала свою діяльність у фотоблозі сім років тому і зараз використовує його з комерційною метою. То скільки зараз заробляє інфлюенсерка — дізнавайтеся на Хочу!

Щомісячний дохід Юлії може досягати 45 тисяч доларів і більше. Але такі значні суми вона отримує у тому випадку, якщо випускає по декілька реклам на день. Про це вона розповіла в інтервʼю Василю Тимошенку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кошти, які Юлія заробляє, вона ретельно інвестує. У її власності знаходяться три квартири загальною вартістю 370 тисяч доларів, а також два автомобілі. Крім того, блогерка інвестує в криптовалюту, проте не зберігає там значні суми. Вона тримає приблизно 20 тисяч доларів, щоб мати фінансову підтримку за кордоном в разі необхідності.

На місяць я заробляю по-різному. Можемо порахувати грубо. Якщо дві реклами на день — це на місяць я заробляю 45 тисяч доларів.
У мене є три трикімнатні квартири з ремонтом, дві машини. Вартість квартир різна: одна — 70 тисяч, друга — 80 тисяч, третя — 220 тисяч доларів, вона в елітному районі. Капітал — 370 тисяч доларів. Але я не можу взяти ці гроші, ними користуватися, вони вкладені в нерухомість. Вартість машин: 200 тисяч — одна, а друга — 50-45 тисяч доларів,
— розповіла Юлія Верба.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Юлія Верба зганьбилася своїми географічними "знаннями" . Неочікувано блогерка заявила, що Крим — це Донецька область.