"З завтрашнього дня нас перестають годувати!": батька відомого ведучого, який служить у ЗСУ, тримають у підвалі (ВІДЕО)

Знаменитості
2 196
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ілля Ярема розповів про батька у ЗСУ
Ілля Ярема з батьком. Фото: instagram.com/yaremavox

Військовим не виплачують грошове забезпечення та позбавили адекватних умов існування

Ведучий ранкової програми на одній із провідних українських радіостанцій, сержант ЗСУ Ілля Ярема, приголомшив користувачів соцмереж розповіддю про свого батька та його побратимів. Захисники України записали відео, в якому зробили низку важливих заяв.

На сторінці Яреми в соцмережах з’явилося відео, де Ілля розповів про те, що його батька, який має другу групу інвалідності, утримують у підвалі. Йому не дозволяють звільнитися через стан здоров’я та навіть перевестися до іншої частини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Батько ведучого разом із побратимами зазначив у відеозверненні, що не хотіли б, аби ця інформація була використана ворогом. Військові чітко назвали росіян агресорами. Проте враховуючи умови, в яких вони опинилися — вирішили більше не мовчати, оскільки цю проблему вони не можуть вирішити вже не один місяць.

24 лютого 2024, перевели до 81 ОАеМБр ДШВ. Це при тому, що в нього, у цей час, були операції і реабілітації, які, в подальшому, призвели до погіршення групи інвалідності! Таких там 55 осіб. Висновок ВЛК — непридатний до служби в ДШВ! З березня місяця він і хлопці не отримують жодних грошей,
— йдеться в описі .

Окрім того військові зазначили, що нещодавно їх відвідав заступник командира з питань логістики. Але замість того, аби допомогти бійцям, він ще більше шокував їх своєю заявою:

Заявив, що з завтрашнього дня нас перестають годувати, він забирає в нас ліжка та матраци й в нього наказ: те, що в підвалі бетон, не його питання,
— додали військові.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Сергій Жадан підтвердив, що вступив до лав Сил оборони. Відомий письменник, волонтер та музикант показав перші кадри у військовій формі.