Зірки Євро-2024 і не тільки: найбажаніші холостяки українського футболу. Молоді, гарячі і дуже перспективні чоловіки (ФОТО)

Знаменитості
1 477
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Розповідаємо про спортивних красунчиків, чиї серця досі вільні ;)

Надивившись милих фото Влади Седан та Олександра Зінченка, чимало жінок могли почати мріяти про те, щоб вийти заміж за футболіста. А що? Ці чоловіки спортивні, активні, як показує практика — сімейні, та ще й багато заробляють. Тож нижче ви знайдете список найбажаніших холостяків українського футболу серед гравців збірної та не тільки.

Вже зовсім скоро нас чекає футбольний чемпіонат Євро-2024. Чоловіки зазвичай захоплюються футболом через спортивні результати та готові годинами аналізувати турнірні таблиці. А ось жінок більше приваблюють самі футболісти… Правда, більшість українських гравців вже давно одружені, але кілька яскравих винятків є.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До нашого списку найбажаніших холостяків увійшли гравці, які офіційно не одружені, не мають тривалих стосунків або ж не оголошували про них публічно. Ми визнаємо, що деякі футболісти можуть добре приховувати своє особисте життя, але всі, хто включений у цей список, наразі є офіційно холостяками. А ще кілька з них будуть боротись за нагороди на Євро-2024.

Михайло Мудрик (23 роки)

Мудрик, популярний гравець, відомий своїм переходом до "Челсі" за 100 мільйонів євро. За ним полювала сама Даша Квіткова! А ще ходять чутки, що він має стосунки з російською моделлю Віолеттою Грачовою, однак сам гравець збірної футболу України це ніяк не підтверджував. Готуйтесь, адже цього красунчика ми скоро побачимо на Євро-2024 з футболу!

Холостяки футболісти збірної України
Михайло Мудрик. Фото: instagram.com/mmudryk10/
Хто такий Михайло Мудрик, фото
Михайло Мудрик. Фото: instagram.com/mmudryk10/

Володимир Бражко (22 роки)

Півзахисник "Динамо", відомий прогресом і роллю капітана — ще одна мрія багатьох українок. Відомо, що в Володі були тривалі стосунки з дівчиною, на ім'я Анна, але наразі серце цього красеня вільне.

Особисте життя Володимира Бражка, фото
Володимир Бражко. Фото: instagram.com/vova.brazhko/
Володимир Бражко, фото
Володимир Бражко. Фото: instagram.com/vova.brazhko/

Микола Шапаренко (25 років)

25-річний гравець ФК "Динамо" не тільки відомий своїми спортивними здобуктами. Подейкують, що Микола Шапаренко дуже начитаний та ерудовний хлопець, чим ще більше привертає увагу дівчат. Центрального півзахисника помічали в компанії Христини Шацьких, однак офіційно його серденько вільне!

Холостяки збірної України з футболу
Микола Шапаренко. Фото: instagram.com/nikolay.shaparenko/
Хто такий Микола Шапаренко
Микола Шапаренко. Фото: instagram.com/nikolay.shaparenko/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Костянтин Вівчаренко (21 рік)

Костя гравець "Динамо" та молодіжної збірної України. Цього юного футболіста хотів викупити "Тоттенгем", однак ціна трансферу в майже 17,5 мільйонів євро "покусала" англійців. Однак ходять чутки, що за українця зараз боряться кілька закордонних клубів. Щодо особистого — серце цього молодика вільне.

Як зараз виглядає Костянтин Вівчаренко
Костянтин Вівчаренко. Фото: instagram.com/kostiantynvivcharenko/
Футболісті Костянтин Вівчаренко, фото
Костянтин Вівчаренко. Фото: instagram.com/kostiantynvivcharenko/

Богдан В'юнник (21 рік)

Богдан В'юнник — гравець "Шахтаря", який наразі шукає новий клуб. Через велику кількість вільного часу є ймовірність, що молодий футболіст вже знайшов собі "предмет зітхання", однак сам він поки ніде не говорив про те, що має дівчину, та не афішував стосунки.

Хто такий Богдан В'юнник, фото
Богдан В'юнник. Фото: instagram.com/viunnyk_official/
Як виглядає Богдан В'юнник, фото
Богдан В'юнник. Фото: instagram.com/viunnyk_official/

Едуард Соболь (28 років)

Едуард Соболь — захисник бельгійського "Генка" та національної збірної України. Його особисте життя залишається таємницею. Однак, враховуючи, що з дівчиною він поки не публікував жодного фото, серце Едіка вільне.

Футболіст Едуард Соболь, фото
Едуард Соболь. Фото: instagram.com/sobol_eduard/
Хто такий Едуард Соболь
Едуард Соболь. Фото: instagram.com/sobol_eduard/

Артур Авагімян (27 років)

Колишній лідер "Чорноморця" про особисте життя нічого не розповідає. Але зважаючи на те, що сторінку в Інстаграмі він веде вельми активно, можна дійти висновку, що поки коханої дівчини він не має.

Футболіст Артур Авагімян, фото
Артур Авагімян. Фото: instagram.com/avagimian10/
Футболіст Артур Авагімян, фото
Артур Авагімян. Фото: instagram.com/avagimian10/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ймовірно, до цього "рейтингу" можна було б додати Олександра Зубкова. Нагадаємо, що дружина цього футболіста нещодавно публічно викрила його зради та заявила, що йде від нього. Однак новин про офіційне розлучення пари поки не надходило.