В Instagram, TikTok та YouTube: 15 найпопулярніших блогерів, за якими стежить увесь світ

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

День блогера 2024: найпопулярніші інфлюенсери по всьому світу
Кріштіану Роналду, MrBeast та Хабі Ламе. Фото: Instagram

Більшість з цих імен ви вже точно чули, а може й теж знаходитесь серед їх підписників

Тільки нещодавно наша редакція — як і сотні інших — відзначала день журналіста. А сьогодні, 14 червня, святкується Міжнародний день блогера. Тому інфлюенсери вже активізувалися у соцмережах, вітають одне одного з професійним святом. А аби надихатися не тільки найпопулярнішими українськими блогерами , ми вирішили скласти список найпопулярніших світових інфлюенсерів, які створили величезну фан-базу в Instagram, TikTok та на YouTube.

Instagram

  • Кріштіану Роналду — 631 млн підписників

Зірка збірної Португалії з футболу та нападник і капітан саудівського клубу "Ан-Наср" заробляє величезні кошти не тільки на полі, а ще й у соцмережах. Довгі роки він очолює список найпопулярніших блогерів, а на власній сторінці він дозволяє прихильникам зануритися в його особисте та професійне життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кріштіану Роналду - найпопулярніший в Інстаграм
Кріштіану Роналду. Фото: скріншот
  • Ліонель Мессі — 503 млн підписників 

Ще один футболіст бʼє рекорди серед користувачів Instagram. Капітан аргентинської збірної, а також є нападник клубу “Інтер Маямі” демонструє у соцмережах, як минають його тренування, а також показує моменти з особистого життя.

Ліонель Мессі у соцмережах
Ліонель Мессі. Фото: скріншот
  • Селена Гомес — 427 млн підписників

Цікаво, що сама Селена Гомес не просто не веде самостійно сторінки у соцмережах, а й зовсім не має додаток Instagram на власному телефоні. Однак це не заважає співачці та акторці бути найпопулярнішою дівчиною в Мережі. На сторінці зірки прихильники можуть побачити моменти з її особистого життя, дізнаються нові інсайти про її творчі доробки, а також спостерігати за стрімким розвитком її власного косметичного бренду.

Селена Гомес - найпопулярніша дівчина в Інстаграм
Селена Гомес. Фото: скріншот
  • Кайлі Дженнер — 399 млн підписників

Наймолодша з клану Кардашʼян-Дженнер змогла стати найпопулярнішою у соцмережах, обійшовши старших сестер і братів. Знаменитість часто надихає фолловерів, демонструючи розкішні як повсякденні образи, так і для особливих подій. Тому візуальна складова — головне у блозі Кайлі.

Кайлі Дженнер - одна з головних зірок Інстаграму
Кайлі Дженнер. Фото: скріншот
  • Двейн Джонсон — 396 млн підписників

Пʼятірку найпопулярніших в Instagram закриває зірка американського кіно. Актор і колишній чемпіон WWE ділиться з прихильниками деталями свого життя, вчить їх цікавим та смачним рецептам і, звісно, демонструє, як минають його силові тренування, завдяки яким він отримав псевдонім “Скеля”.

Двейн Джонсон увійшов в 5-ку найпопулярніших людей в Інстаграм
Двейн Джонсон. Фото: скріншот

YouTube

  • MrBeast — 280 млн підписників

Американський творець контенту прославився далеко за межами США і став найпопулярнішим YouTube-блогером. Популярність почала приходити до нього ще в далекому 2010 році, а донині артист не тільки постійно модернізовував власні відео, а й створив власну студію площею понад 5500 квадратних метрів, де знімає свій контент. 

MrBeast - найпопулярніший блогер на YouTube
MrBeast. Фото: скріншот
  • Kids Diana Show — 123 млн підписників

Американка українського походження Єва Діана Кідисюк є однією з найпопулярніших блогерок в усьому світі, хоча нещодавно їй виповнилося всього 10 років. Разом зі своїм братом Ромою вона знімає розважальні та повчальні відео для дітей, на чому у такому маленькому віці вже змогла заробити чимало коштів.

Американка українського походження Kids Diana Show - одна з найпопулярніших блогерок на
Kids Diana Show. Фото: скріншот
  • PewDiePie — 111 млн підписників

Шведський ютубер Фелікс К’єллберг, більше відомий як PewDiePie, тривалий час був найпопулярнішим YouTube-блогером. Проте з часом він скоротив свою діяльність, тому опустився у рейтингу. Зараз на своєму каналі він більше розповідає про особисте життя, адже у 2023 році він вперше став татом.

PewDiePie - досі один з найпопулярніших блогерів
PewDiePie. Фото: скріншот
  • Dude Perfect — 60,2 млн підписників

Канал Dude Perfect — про спорт, але не в традиційному вигляді. Адже учасники команди (Тайлер Тоні, Гаррет Гілберт, Коді Джонс, Кобі та Корі Коттон) експериментують з різними видами спорту та демонструють незвичайні трюки.

Dude Perfect - чим канал такий особливий
Dude Perfect. Фото: скріншот
  • JuegaGerman — 50,2 млн підписників

Херман Алехандро Гармендіа Араніс — чилійський ютубер, співак, автор пісень і комік. Тому на його каналі можна знайти відео різних жанрів. Але переважно це ролики про ігри.

JuegaGerman - що подивитися на YouTube геймерам
JuegaGerman. Фото: скріншот

TikTok

  • Хабі Ламе — 162,5 млн підписників

Інфлюенсер проживає в Іспанії та став найпопулярнішим у TikTok завдяки своїм вірусним роликам. Тонке почуття гумору та висміювання повсякденних проблем людей у всьому світі — головна фішка блогера.

Хто найпопулярніший у ТікТок
Хабі Ламе. Фото: скріншот
  • Чарлі ДʼАмеліо — 154,5 млн підписників

20-річна блогерка вже тривалий час зберігає статус королеви TikTok, адже вона є найпопулярнішою дівчиною у сервісі для створення коротких відео. У блозі дівчини можна знайти поради щодо стилю та поєднання трендових речей, відео з макіяжами, лайфхаками, а також танцювальні ролики.

Чарлі ДʼАмеліо - на кого підписатися в ТікТок
Чарлі ДʼАмеліо. Фото: скріншот
  • Белла Поарч — 94,1 млн підписників

Денарі Тейлор, більш відома як Белла Поарч, це популярна блогерка та співачка. Її головна фішка у тому, що дівчина є колишньою військовою ВМС США. А зараз через свою сторінку вона просуває власні пісні, які дійсно стають хітами.

Белла Поарч - зірка ТікТоку
Белла Поарч. Фото: скріншот
  • MrBeast — 96,3 млн підписників

Найпопулярніший YouTube-блогер зміг зібрати велику аудиторію і в ТікТоці. А все завдяки тому, що він вигадує незвичайні челенджі, до яких долучаються прості перехожі, прихильники блогера та навіть знаменитості.

MrBeast - популярний блогер
MrBeast. Фото: скріншот
  • Еддісон Рей — 88,8 млн підписників

Акторка, танцівниця і співачка американського походження набрала велику аудиторію завдяки коротким танцювальним відео. Окрім того, блогерка буквально задає тренди, тому чимало прихильників любить спостерігати за стилем дівчини, яка вдало поєднує різні елементи одягу.

Еддісон Рей - про що знімає популярна блоегрка
Еддісон Рей. Фото: скріншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Юлія Верба розсекретила дивовижні цифри свого щомісячного заробітку на одному тільки блозі в Instagram. Дівчина явно не жаліється на власний прибуток, який вкладає у нерухомість.