Володимир Завадюк вперше взяв участь у Марші рівності: "Мені соромно" (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Завадюк на ЛГБТК+ прайді
Володимир Завадюк. Фото: instagram.com/zavaduk

Продюсер "Голосу країни" зізнався, чому отримав негативні враження від ЛГБТК+ прайду в Україні

Український продюсер, відомий своєю роботою над популярними проєктами "Голос країни" та "Танці з зірками", Володимир Завадюк вперше взяв участь у Марші рівності , який відбувся у неділю, 16 червня. Володимир вирішив підтримати права та видимість ЛГБТК+ спільноти.

Це був його перший досвід участі в такому заході, який відбувся у центрі Києва. Завадюк прийшов на акцію разом зі своїм бойфрендом Павлом Супрунюком, з яким часто ділиться спільними фото у соціальних мережах після камінг-ауту, зробленого рік тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завадюк поділився своїми емоціями та враженнями від участі в Марші. Продюсер висловив підтримку ЛГБТК+ спільноті та надію на краще майбутнє для всіх.

Усміхнені, вільні, відкриті, щирі, попри темні часи… такими я бачу людей нашого майбутнього. Боротися за свої права, говорити вільно про свою позицію, бути толерантними, бути відкритими, бути щирими. Поважати права та кордони одне одного. Саме такими ми маємо бути,
— зазначив Володимир Завадюк.

Проте, продюсера засмутили спроби противників Маршу рівності перешкодити його проведенню. Володимир висловив своє обурення поведінкою протестувальників і підкреслив, що йому соромно за їхні дії. Він не розуміє, чому ці люди проти рівності для всіх.

Мені шкода, що на зустріч мирного Маршу рівності нашої Європейської країни, біг натовп. Які вважають, що пропагандувати невігластво=дискримінацію, силоміць розв’язувати свої питання, одягати чорні маски на себе та проривати силою охорону з національної поліції — це є кроки до Європи та перемоги. Мені соромно. Я сподіваюсь, що я доживу до того часу, коли марш в нашій країні перетвориться на справжній прайд для всіх... І всі будуть розуміти, що кохання це завжди кохання. Що всі ми рівні, хоч і різні. Закликаю все більше українців виходити з шафи, бо сміливі мають щастя і зміни залежать від нас,
— додав завадюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що минулого року Володимир Заводюк здійснив камінг-аут . Після того продюсер став більш відвертим зі своїми прихильниками та більше не приховує особисте.