Ресторатор Євген Таллер розкрив рецепт ідеального маринаду для шашлику: "Тут є певні правила"

Знаменитості
1 094
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Євген Таллер, фото
Фото: пресслужба

Інфлюенсер, ресторатор та ведучий проєкту "Неймовірні дуети", який незабаром покаже Новий канал, дав поради щодо влаштування пікніка

Євген Таллер — майстер на всі руки. Відомий блогер та ресторатор тільки недавно ділився порадами, як стати популярним у соцмережах, а тепер розповів, як зробити найкращий маринад для шашлику. Зберігайте цей секретний рецепт!

Хтось любить вилазки на природу зі смаколиками, а хтось їх просто обожнює. Бо не любити відпочинок з рідними людьми на свіжому повітрі неможливо. Це підтверджує і ведучий талант-шоу "Неймовірні дуети", яке Новий канал покаже вже восени, інфлюенсер Євген Таллер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Він розповідає, що попри щільний графік намагається регулярно знаходити час на відпочинок із друзями. Особливо якщо є можливість виїхати на природу та приготувати улюблену страву.

Ідеальний пікнік — це найкращі друзі та шашлик. Теплі розмови біля вогнища, ігри в бадмінтон чи волейбол у класній компанії — це завжди кайф. Взагалі, одна з моїх улюблених страв у житті — шашлик. Тому сезон пікніків — ідеальний час року для мене. Рецепт усім відомий, особливих секретів немає: взяти смачне м'ясо, добре замаринувати, посмажити та з'їсти у приємній компанії. Але в нас, наприклад, є певні правила. М'ясо зазвичай купуємо на Володимирському ринку, маринад готуємо по черзі й куштуємо таким чином різні, до приготування столу долучаються всі з компанії. Щодо мого маринаду, то тут усе просто. І, я вважаю, найкраще. Олія, приправи, цибуля — готово,
— поділився своїм рецептом артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на початку своєї кар’єри Євген Таллер працював офіціантом. А через кілька років цей чоловік вже увійшов до рейтингу Forbes. Більше цікавих фактів про нього читайте в цьому матеріалі!