Ще один відомий письменник поповнив лави ЗСУ: Мартин Якуб показався у військовій формі (ФОТО)

Знаменитості
581
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мартин Якуб уклав контракт із ЗСУ
Мартин Якуб. Фото: facebook.com/yakub.martyn

Автор відомих кримінальних романів повідомив, що вже пройшов ВЛК і готується до початку навчання

Слідом за Сергієм Жаданом ще один відомий український письменник встав на захист України . Мартин Якуб, відомий автор кримінальних романів і активний волонтер із Житомира, оголосив про своє рішення служити в Збройних силах України. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Про це Мартин Якуб повідомив на своїй сторінці у Facebook 20 червня. У своєму дописі письменник поділився новиною, що вже пройшов військово-лікарську комісію і підписав контракт із ЗСУ. Також він опублікував фотографії у військовій формі, зроблені для документів, підкреслюючи свою готовність до служби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мартин Якуб поповнив лави ЗСУ
Мартин Якуб. Фото: facebook.com/yakub.martyn

43-річний Мартин Якуб не тільки пише захоплюючі кримінальні романи, але й активно бере участь у волонтерській діяльності. А тепер він вирішив захищати свою країну на передовій, приєднавшись до ЗСУ. Тому вже незабаром він проходитиме навчання, а згодом — вирушить на фронт.

Йду на контракт до ЗСУ. Всі папери готові, ВЛК пройшов, фотографії красиві зробив. На наступному тижні їду в учбовий центр,
— повідомив письменник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше, зірка драмтеатру імені Лесі Українки з 2 спроби поповнила лави ЗСУ . Марія Агапітова показала перше фото з окопу.