Відверті розмови: Валерія Андріївна ділиться секретами дружби, зрад та романтичних стосунків із друзями (ВІДЕО)

Знаменитості
1 157
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Шоу Анни Трінчер "Перепрошую": Валерія Андріївна, Diana Gloster, Анна Трінчер, Аніта Соловей
Учасниці шоу "Перепрошую". Фото: пресслужба

Що цікавого було у 2-му випуску нового шоу Анни Трінчер "Перепрошую"

У середу, 19 червня, на YouTube-каналі Анни Трінчер вийшов другий випуск шоу “Перепрошую”, де чотири подруги: Валерія Андріївна, Diana Gloster, Анна Трінчер та Аніта Соловей відверто діляться своїм досвідом дружби, про який досі ніхто не знав. Найцікавіші деталі знайдете у цьому матеріалі!

Перепрошую ” – це не просто шоу, це унікальна можливість від першого обличчя почути відверті та справжні життєві історії, які навіть при найбільшому бажанні неможливо було б придумати. Перший випуск шоу був присвячений темі сексу та вразив глядачів відвертістю і справжністю дівчат. А от другий випуск, присвячений темі дружби, може шокувати вас ще більше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, подруга Анни Трінчер - Валерія Андріївна - українська маркетологиня, рекламна гуру, співвласниця інфлюєнс-маркетинг агенції ROZMAY, яка співпрацює із лідерами думок, щиро розповіла про те, чи дослухається до думки близьких та друзів, при яких обставинах змінює психотерапевта, чи прощає помилки та зради у дружбі, про виховання, сварки, образи та стосунки із друзями.

Валерія Андріївна - українська маркетологиня, рекламна гуру - фото
Валерія Андріївна. Фото: пресслужба
Якщо я побачу, що комусь з моїх друзів зраджують – я абсолютно нічого з цим не зроблю, окрім того, що доведу людину, яка зраджує, до сказу,
– зазнлася у новому випуску Валерія Андріївна.

Більше цікавих деталей знайдете у відео 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, що Анна Трінчер, схоже, більше не самотня. Відомий український блогер-пліткар показав, з ким співачка проводить вільний час. Цей чоловік зараз, до речі, саме розлучається з офіційною дружиною.