Олена Зеленська зізналася, чи часто свариться з чоловіком, який майже не бачить родину: "Дітям потрібен батько"

Знаменитості
507
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир та Олена Зеленські - які в них стосунки зараз
Володимир та Олена Зеленські. Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України розповіла про зміни в особистому житті з настанням широкомасштабної війни в Україні

Перша леді України Олена Зеленська відверто розповіла про свої стосунки з Володимиром Зеленським , які зазнали чималих змін через війну в країні. Вона зізналася, що часу разом у них зараз обмаль, а чи стає це причиною для конфліктів в їх родині — дізнавайтеся на Хочу!

Перша леді неодноразово висловлювалася про те, як війна вплинула на її сімейне життя. Через постійну боротьбу президента з російською агресією вона змушена підтримувати його здалеку. В інтерв'ю The Telegraph вона зазначила, що ніколи не прагнула стати дружиною глави держави, але її роль зараз вкрай важлива.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Зеленської, останнім часом у них із чоловіком немає конфліктів. Вони щодня сумують одне за одним і мріють про возз'єднання, тому подружжя немає конфліктів, адже час разом з родиною для них — рідкісне, але приємне задоволення.

Звичайно, ми хочемо, щоб це змінилося, тому що сім'ї потрібне нормальне життя, дітям потрібен батько частіше, ніж вони можуть дозволити собі бачитися з ним, і він втомився від такого способу життя. Ми не стомлюємо одне одного, ми сумуємо одне за одним. У нас немає часу злити одне одного або сваритися, тому останнім часом у нас взагалі немає сварок,
— розповіла Олена Зеленська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олена Зеленська відвідала фестиваль "Книжковий Арсенал” . Тоді дружина шостого президента акцентувала особливу увагу на експозиції згорілих видань "Книжки, які знищила росія".