Наречена Кріштіану Роналду осоромилась на Євро-2024, коли нібито підтримувала коханого (ФОТО)

Знаменитості
2 749
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наречена Кріштіану Роналду на Євро-2024, фото
Фото: instagram.com/georginagio/

Джорджина Родрігес привітала чоловіка з перемогою, однак нарвалась на хейт в соцмережах

Не тільки скандальний роман Мудрика з російською моделлю викликав шквал негативу в Мережі. Тепер футбольні фани палко обговорюють поведінку нареченої Кріштіану Роналду, яка осоромилась на матчі Туреччина — Португалія. Що відомо? Читайте в нашому матеріалі!

Тисячі фанатів футболу зараз спостерігають за Євро-2024. Серед них — рідні та близькі футболістів, які підтримують їх, поки ті грають на полі. Днями кохана Кріштіану Роналду привітала його з перемогою та показала, як вболівала за нього на матчі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джорджина Родрігес опублікувала кілька фото з трибун, коли команда Португалії розгромила Туреччину з рахунком 3:0. На перший погляд, все чудово — дівчина футболіста вболіває за нього під час матчу, але шанувальники, які там були заявляють, що все було зовсім не так.

Джорджина Родрігес на Євро 2024, фото
Фото: instagram.com/georginagio/
Джорджина Родрігес зі старшим сином Роналду, фото
Фото: instagram.com/georginagio/
Джорджина Родрігес і Кріштіану Роналду на Євро 2024, фото
Фото: instagram.com/georginagio/

Люди, які бачили Джорджину на Євро-2024, пишуть, що їй було абсолютно все одно на те, що відбувалось на полі. Мовляв, вона зовсім не спостерігала за перебігом гри та ніяк не реагувала на перемогу команди Роналду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

От так буває: картина в соцмережах — одна, а реальність — зовсім інша… Цікаво, що днями на матчі збірної України на Євро-2024 побувала Даша Квіткова . Відома українська блогерка здійснила там мрію красуні-мами.