Відомий актор-воїн одружився з бізнесвумен Катериною Мотрич: вони зустрічались 5 років та розходились перед війною (ФОТО)

Знаменитості
19 562
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Катерина Мотрич та Юрій Феліпенко одружились, фото
Катерина Мотрич та Юрій Феліпенко. Фото: unian.ua

Розповідаємо історію кохання цієї пари

Нещодавно український театральний та кіноактор, а також військовий ЗСУ Юрій Феліпенко одружився з однією з засновниць YouTube-шоу "Ебаут" та власницею бренду прикрас Motrych Studio Катериною Мотрич. До цього вагомого рішення пара йшла довго. Про те, як почались їхні стосунки, читайте далі в нашому матеріалі!

Катерина Мотрич та Юрій Феліпенко познайомились 6 років тому. Тоді дівчина прийшла на виставу, де грав Юра, разом зі своїм, вже на це момент, колишнім хлопцем. Її увагу одразу привернув харизматичний актор, тому вона вирішила зробити перший крок і написала йому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Катя тричі приходила на мої вистави в Театр на Подолі. Вже потім зізналася, що вперше навіть була з хлопцем. Після останньої вистави вона написала мені в месенджер: "По-перше, ви привертаєте погляд із залу. По-друге, не знайшла для вас приводу відмовити мені в декількох келихах вина". Я подумав, як добре написано, і вирішив познайомитися",
зізнався Феліпенко в інтервʼю для УНІАН.

Попри напружений графік актор знайшов час на побачення. Катя йому одразу сподобалася, але він вирішив не показувати цього. Молоді люди якийсь час спілкувались та все ж вирішили бути разом.

Історія кохання Юрія Феліпенка та Каті Мотрич
Юрій Феліпенко та Катя Мотрич розійшлись перед війною. Фото: unian.ua

Їхні стосунки були дуже пристрасними та емоційними. Закохані часто сварились та мирились, однак незадовго до повномасштабної війни вони розійшлись, бо не змогли знайти спільну мову. Та почуття виявились сильнішими. 23 лютого 2022 року Катя та Юра зустрілися, щоб обговорити свої проблеми, заснули разом, а прокинулися вже від новин про війну.

Не війна вплинула на наше возз'єднання, а розуміння, що це абсолютно моя людина, що я її люблю,
— розповів актор.

У 2024 році Юрій Феліпенко вступив до батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92-ї ОШБр. У своєму блозі він анонсував нові премʼєри "не за горами, а за териконами". Однак днями на сторінці актора-воїна з'явилося фото з коханою біля Палацу Одруження. Там вони позують в звичайному одязі та показують свої обручки.

Юрій Феліпенко та Катя Мотрич розписались, фото
Юрій Феліпенко та Катя Мотрич показали обручки. Фото: скриншот з соцмереж
У добру путь, кохана,
— такими словами підписав світлину актор.

Цікаво, що у своїх сторіс в Інстаграм Катя Мотрич зізналась, що виходити заміж не планувала. Однак той факт, що її коханий пішов на війну, повпливав на її рішення. Пара одружилась спонтанно. Закохані просто пішли за каблучками, відстояли 4 години черги на розпис та вже в новому статусі пішли гуляти містом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось, за чутками, співачка Анна Трінчер більше не самотня. Відомий блогер розсекретив нового хлопця зірки!