"В цьому є потреба": офіцерка ЗСУ Аліна Михайлова висловилася щодо жіночої мобілізації в Україні (ВІДЕО)

Знаменитості
908
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мобілізація жінок в Україні -Аліна Михайлова відповіла, чи можливе таке
Аліна Михайлова. Фото: instagram.com/alishamisha

Військова медикиня розповіла, чи вирішить українська влада оголосити мобілізацію серед жінок

Відома волонтерка та офіцерка ЗСУ Аліна Михайлова, яку принизив Кондратюк, розповіла про актуальні потреби на фронті та прокоментувала можливість мобілізації жінок в Україні. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Керівниця медичної служби "УЛЬФ" першого окремого штурмового батальйону "Вовки Да Вінчі" імені Дмитра Коцюбайла поділилася своїми думками у розмові з Машею Єфросиніною в рамках проєкту "Екзамен. Нова реальність". За словами Михайлової, жінки в Україні не будуть мобілізовані, оскільки це питання має політичний характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Попри це, вона зазначила, що її батальйон активно проводить рекрутинг і отримує велику кількість заявок від жінок віком від 20 до 35 років. Військовослужбовиця підкреслила, що багато жінок виявляють бажання долучитися до захисту країни, що є важливим фактором у поточній ситуації. Отже, на даний момент мобілізація жінок в Україні залишається малоймовірною, але активний інтерес серед жінок до служби в армії свідчить про високу готовність підтримувати обороноздатність держави.

Я думаю, що ні (не буде мобілізації — прим. ред.). І не тому, що в цьому немає потреби, а тому, що це велике політичне рішення. Як власне політичним рішенням є проголошення загальної мобілізації. І ми до цього не приходимо прямо і не говоримо про це в лоб. А приходимо до цього через закони. А мобілізувати жінок в цьому є потреба. Але я майже впевнена, що цього не буде виключно тому, що воно не дуже гарно лежить в сьогоднішній повістці. Політичній зокрема,
— зазначила Аліна Михайлова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, У Києві невідомі влаштували розгром на могилах загиблих Героїв Да Вінчі, Джуса та Петриченка. Прикрий інцидент стався на Аскольдовому кладовищі у Києві.