“Вона називає мене пиріжечком із вишнею і картоплею. Це ж несмачно!”: Кирило Ганін неочікувано заговорив про особисте життя

Знаменитості
624
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кирило Ганін розповів про свою кохану Катерину: деталі та фото пари
Комік Кирило Ганін поділився подробицями особистого життя. Фото: instagram.com/kiril.ganin_club/

Цікаві деталі з біографії коміка

Популярний український комік Кирило Ганін неочікувано вирішив поділитися секретами з особистого життя, яким зазвичай не ділиться з публікою. Зокрема, зірка українського YouTube поділився тим, який зворушливий вчинок для коханої став для нього щоденною традицією 🤍 І не тільки!

Про свої стосунки комік розповів за лаштунками зйомок шоу Нового каналу “єПитання”. Як звати його дівчину, скільки вони вже разом і що для неї готовий робити щодня Ганін — дізнавайтеся далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кирило Ганін, хоч і рідко ділиться особистим, але не приховує, що вже 2 роки як має щасливі стосунки. Зі своєю коханою Катериною вони познайомилися під час одного зі стрімів Кирила ще на початку великої війни. Дівчина написала першою, згодом вони зустрілись, а вже наступного дня вони почали жити в одній квартирі. Відтоді майже 24/7 разом.

Кирило Ганін показав свою дівчину Катерину - фото
Кирило Ганін зі своєю дівчиною Катериною. Фото: пресслужба Нового каналу

Нині комік зізнався, який милий вчинок для коханої за цей час став доброю традицією:

Я намагаюся щодня купувати Kinder Surprise своїй дівчині. І щоразу, даруючи його Каті, розповідаю якусь неймовірну історію, як він мені дістався. Наприклад, що ліз через гори, добирався з перепонами і знайшов його. Або ж виходив з АТБ і зустрів єнота, який мені передав цей кіндер спеціально для неї. А кохана просто обожнює єнотів, – з усмішкою розповідає Ганін. – І знаєте, я щоразу дивуюся тому, як вона реагує. Наче ж знає, що принесу їй той Kinder Surprise, і їла його вже стільки разів, а радіє, наче вперше. Особливо люблю її реакцію на історію, тому щоразу вигадую щось прикольне.

А ще зірка українського YouTube зізнався, як до нього романтично звертається дівчина. Це незвичайне прізвисько він спершу не дуже полюбляв, але після того, як спробував про що вона, все змінилося:

Катя називає мене пиріжечок із вишнею і картоплею, – каже Кирило. – Я раніше їй весь час казав: “Катю, це ж несмачно!”. А вона мені: “Ти куштував?”. Ну, звісно, ні. І от я колись не витримав, знайшов пекаря, який зробив мені ці пиріжки з картоплею і вишнею. Скуштував. Це дуже смачно,
— усміхаючись, розповів Ганін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чому донька легендарного футболіста Олега Кузнєцова — актриса Катерина Кузнєцова — відмовилася від весілля з росіянином . Своє зізнання дівчина проілюструвала романтичними фото з коханим.