Письменник та військовослужбовець Станіслав Асєєв знову отримав важке поранення на фронті (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Станіслав Асєєв показав своє тіло після поранення на фронті
Станіслав Асєєв. Фото: facebook

Захисник України розповів подробиці свого поранення та показався після хірургічного втручання

Відомий український письменник та активіст Станіслав Асєєв, котрий нині служить у ЗСУ, знову отримав важке поранення на передовій. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

На початку травня Асєєв повідомив про отримання контузії під час виконання бойового завдання на Донеччині. Після лікування та відновлення він повернувся до лав захисників. Проте нещодавно письменник знову зазнав серйозних ушкоджень через уламки під час боїв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подробицями про це Станіслав Асєєв поділився у себе на Facebook. Письменник зазначив, що йому серйозно пощастило, адже уламки, які згодом дістали хірурги, пройшли повз артерію, а інший — ледь не пройшов у легені. Окрім того Асєєв наголосив на критичній важливості доріг, якими евакуюють поранених із зони бойових дій, підкреслюючи їхню роль у порятунку життів захисників.

Зі мною знову сталося диво.
Цей уламок увійшов мені в шию, не зачепив артерію і застряг у м’яких тканинах. А осколок, який потрапив мені в грудну клітину, не пройшов у легені. Ще один витягли з вуха, і ще один вже назавжди залишиться у мені.
Ще випадкове спостереження: на собі зрозумів, чому важливі гарні дороги у прифронтовій зоні) Бо коли везуть трьохсотого з відкритими ранами, набряками та переломами, ти або відчуваєш кожну яму, або повзеш як черепаха, коли важить кожна хвилина,
— зазначив захисник України.
Станіслав Асєєв отримав осколкове поранення
Станіслав Асєєв. Фото: facebook
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями відомий гуморист та засновник "Левів на джипі" Андрій Лузан повідомив, що мобілізується до лав ЗСУ . Але перед цим він планує завершити тур Україною.