Учасниця "Супермами" показала наслідки ракетного удару по Дніпру: ось, чим росіяни нищать українську націю (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Яна Гриффин показала квартиру після ракетного удару
Яна Гриффин. Фото: instagram.com/yanagriffin

Російські окупанти понівечили квартиру Яни Гриффин, але, на щастя, сама блогерка не постраждала

Insta-блогерка та учасниця проєкту “Супермама” Яна Гриффин повідомила, що внаслідок чергової атаки по Дніпру, її квартира сильно постраждала. Дівчина поділилася деталями того, що сталося, та показала страхітливі наслідки ракетного удару. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Яна Гриффин повідомила, що недалеко від її дому стався “приліт”, коли вранці 3 липня росіяни вдарили по Дніпру дронами й ракетами. Блогерка заспокоїла підписників, що сама вона в цей момент не була вдома, тому, на щастя, з нею та її родиною нічого не сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Квартиру учасниці “Супермама” понівечили окупанти
Яна Гриффин. Фото: instagram.com/yanagriffin

Втім дівчина не на жарт перелякалася, коли почала отримувати від друзів дзвінки зі словами про те, що після влучення з її вікон було видно дим. Як в результаті зʼясувалося, вікна у квартирі Яни розбили уламки ракети.

Мій веселий ранок, біжу на свою квартиру перевіряти вікна. Найбільше серце йде в п'яти, коли тобі телефонують друзі та знайомі й кажуть: "У вас там із вікна бачу дим х*р*чить". І тепер приклад, чому не потрібно стояти біля вікна. На жаль, у мене панорамні вікна в кожній кімнаті,
— зазначила Яна Гриффин.
Яна Гриффин показала наслідки ракетного удару по Дніпру
Яна Гриффин. Фото: instagram.com/yanagriffin
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно уламки ракети влучили біля будинку Фагота із “ТНМК”. Артист розповів, як став свідком удару по Києву.