Ексрадник віцепремʼєрки жорстко облаяв ветерана війни: реакція Мережі на скандал у ветклініці не забарилася

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олексій Притула потрапив у скандал у ветеринарній клініці
Олексій Притула. Фото: instagram.com/oleksa1981

Знаменитості емоційно відреагували на скандальну поведінку щодо ветерана російсько-української війни

3 липня в Одесі стався скандальний інцидент у ветеринарній клініці. Відвідувач, обурившись на прохання лікаря-ветерана Олексія Притули, образив його нецензурною лайкою та вибіг із кабінету. Проте, сила соцмереж виявилася показовішою, ніж ганебна поведінка чоловіка з собакою — його швидко ідентифікували й “поставили на місце”.

Відео інциденту Олексій Притула опублікував на своїх сторінках у соцмережах. Виявилося, що ранком до нього на прийом прийшов чоловік із собакою. Під час огляду лікар попросив підняти тварину, аби побачити рану, на що отримав грубу відповідь про те, чи не може лікар встати сам. Олексій показав свої протези, розвернувши крісло — чоловік втратив обидві ноги під час боїв за Лиман у вересні 2022 року. Після цього відвідувач облаяв його нецензурною лексикою та вибіг із кабінету.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особа кривдника була швидко встановлена громадськістю. Ним виявився Вадим Шевеленко — колишній позаштатний радник віцепремʼєрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. Пізніше Шевеленко попросив вибачення перед Притулою, заявивши, що не помітив протезів і неправильно зрозумів ситуацію. Проте користувачі Мережі продовжують висловлювати обурення у бік чоловіка.

Суспільство і соцмережі обурені інцидентом. Багато відомих особистостей висловили підтримку Олексію Притулі та засудили поведінку відвідувача. Серед них — Анатолій Анатоліч, Лачен, Віталій Козловський, Євген Пронін та інші.

  • Цей пудєль хворий?(Я не про собаку) ”, — прокоментував Анатолій Анатоліч.

  • Хамло. Йому б пройти шлях, який пройшли Ви, Олексію, от тоді вибачення було найщирішим ”, — відреагував Віталій Козловський.

  • Дуже соромно за таких ****, що Вам довелось з цим стикнутись в цивільному житті. Дякую Вам за вашу службу і роботу! Дякую, що продовжуєте рятувати життя! Низький уклін ”, — звернувся до ветерана війни Ігор Донських.

  • Вибачте що Вам довелось стикнутись в цивільному житті з цією істотою! Дякуємо Вам за ваш подвиг та вашу роботу!
    Також окремо шкода тварину, яка змушена жити у тварюки ”, — написав Євген Пронін.

вам

Скандал у ветклініці в Одесі
Скандал в одеській ветклініці. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями відомий гуморист Андрій Лузан мобілізується до лав ЗСУ . Засновник "Левів на джипі" зробить це відразу після закінчення туру Україною.