Андрій Лузан з "Левів на джипі" прокоментував новину про власну мобілізацію

Знаменитості
1 552
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Лузан служитиме у ЗСУ
Андрій Лузан. Фото instagram.comluzannnn

Відомий комік розповів, коли їде в навчальний центр і які питання вирішує наразі

Відомий комік Андрій Лузан, зірка проєкту "Леви на джипі", нарешті висловився про свою мобілізацію до ЗСУ . Він розвінчав чутки про те, що 6 липня стане днем його вступу до лав військових.

Через соцмережі Андрій Лузан офіційно підтвердив свої плани щодо служби, однак спростував інформацію про швидкий вступ до Збройних сил України. На своїй сторінці в Instagram він підкреслив , що процес мобілізації тривалий, і наразі він проходить медичну комісію (ВЛК), яка є обов'язковою для вступу до обраного підрозділу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Комік закликав шанувальників не засипати його питаннями, обіцяючи повідомити всі деталі, коли стане відомо, де він служитиме. Він також згадав про свої попередні заяви щодо підготовки до вступу до ЗСУ та зазначив, що після ухвалення цього важливого рішення вирушив у тур по Україні, щоб провести час з близькими та фанатами.

Так я мобілізуюсь. Ні, не 6 липня. Куди? — повідомлю на наступному тижні. Коли? — точну дату старту проходження учебки повідомлю теж на наступному тижні. Поки все. Зараз я повторно проходжу ВЛК, щоб розподілитись туди, куди я хочу. Після цього з середини липня (точну дату повідомлю) я їду в навчальний центр,
— пояснив Андрій Лузан.
Андрій Лузан повторно проходить ВЛК
Андрій Лузан. Фото instagram.comluzannnn
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка "Кварталу" Олександр Пікалов засвітився на важливому заході . Чи не вперше з початку війни чоловіка побачили у військовій формі.