Одружений з учасницею конкурсу Міс Всесвіт: як виглядає обраниця іспанського воротаря Кепи Аррісабалаги (ФОТО)

Знаменитості
2 536
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кепа Аррісабалага не поїхав разом з іншими збірниками на Євро 2024
Фото: Getty images

Пара узаконила свої стосунки 2 роки тому

Чемпіонат Європи з футболу вже добігає свого логічного завершення. Днями стало відомо, що у фіналі зіграє збірна Іспанії. Цікаво, що іспанці змогли пробитися до фінальної стадії без найдорожчого воротаря світу, який виступає за цю команду.

Мова йде про Кепу Аррісабалагу. Він залишився вдома і не поїхав на Євро. Наразі кепі 29 років, і він увійшов в історію, як найдорожчий футболіст на своїй позиції. Щодо особистого життя Аррісабалаги, то тут є дещо цікаве.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, вже минуло 2 роки, як Кепа одружився з іспанською моделлю Андреа Мартінес. Ба більше,31-річна красуня є володаркою національного титулу. Її називають іспанською королевою краси. Окрім того, зіркова іспанка в підлітковому віці професійно займалася баскетболом і навіть виступала за молодіжну збірну Іспанії U-15.

Дружина Кепи Аррісабалаги Андреа Мартінес
Скриншот

Зазначимо, що Андреа у всьому підтримує свого коханого. Якщо щось у Кепи не виходить, то Мартінес публічно підтримує його, а коли у нього є якийсь успіх, то щиро тішиться разом з обранцем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий футболіст роздягнувся заради нової колекції Кім Кардаш'ян. 20-річний гравець збірної Англії Джуд Беллінгем продемонстрував не тільки футбольні навички, але й свою підтягнуту фігуру.