Посварилась з рідною сестрою через своє розлучення: цікаві факти про українську блогерку Таню Самбурську

Знаменитості
1 743
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Таня Самбурська, фото
Фото: instagram.com/__samburska/

Таня Самбурська справжня зірка українського Instagram

Таня Самбурська відома українська блогерка, за якою стежить більше мільйона підписників. Дівчина полюбилась аудиторії через свій добрий та щирий характер. Однак останній рік видався для Тані доволі складним та насиченим — вона розлучилась з чоловіком та посварилась через це зі своєю рідною сестрою.

Нижче ви знайдете цікаві факти з біографії та особисто життя Тані Самбурської, які допоможуть вам дізнатись про неї трохи більше. Читайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

11 цікавих фактів з біографії Тані Самбурської

Біографії Тані Самбурської
Фото: instagram.com/__samburska/

Таня Самбурська народилась 18 вересня 1999 року в Івано-Франківську. Вік — 24 роки. Знак Зодіаку — Діва.

Самбурська доволі рано почала працювати. Вона вивчилась на візажиста й згодом відкрила свою власну студію в Івано-Франківську. Цю справу Таня полюбляє досі, однак тепер вона вчить дівчат, як правильно фарбуватись.

Скільки років Тані Самбурській
Фото: instagram.com/__samburska/

Свій блог в Instagram Таня Самбурська веде вже кілька років. Вона показує своє життя, ділиться корисними порадами з дівчатами та своїми модними образами. За дівчиною стежить понад 1,3 мільйона підписників.

Скільки заробляє Таня Самбурська? Ця дівчина живе життям мрії — має кілька квартир, дорогі автівки та брендові речі. Відомо, що заробіток Тані в місяць коливається від 300 тисяч гривень до мільйона.

Як живе блогерка Таня Самбурська
Фото: instagram.com/__samburska/

Поговоримо про майно Тані. Блогерка має розкішну дизайнерську квартиру в Івано-Франківську, яку вона придбала за 23 мільйони гривень. Також в Самбурської є дві елітні автівки — BMW X6 M40d та Porsche Taycan.

Машина Тані Самбурської, фото
Фото: instagram.com/__samburska/
Таня Самбурська купила нову машину, фото
Фото: instagram.com/__samburska/

Особисте життя Тані Самбурської, звісно, цікавить багатьох прихильників. Дівчина доволі рано вийшла заміж за хлопця зі свого міста Ігоря. Здавалось, що в них справжнє та вічне кохання, однак в серпні 2023 року блогерка оголила про розлучення. Пізніше Таня зізналась, що розійшлись вони через часті сварки та непорозуміння. З ким зараз зустрічається Самбурська — невідомо.

Весілля Тані Самбурської, фото
Фото: instagram.com/__samburska/
Таня Самбурська розлучилась з чоловіком
Фото: instagram.com/__samburska/
Особисте життя Тані Самбурської
Фото: instagram.com/__samburska/

Зріст та вага Тані Самбурської невідомі, однак дівчина має розкішне тіло з апетитними формами та частенько тішить фанів гарячими фото. Її тіло також прикрашає кілька гарних татуювань.

Фігура Тані Самбурської, фото
Фото: instagram.com/__samburska/
Фото Тані Самбурської в купальнику
Фото: instagram.com/__samburska/

У 2024 році Таня Самбурська переїхала в Київ. В столиці блогерка винаймає квартиру за 120 тисяч гривень в місяць. Однак не так давно вона заговорила, що думає про те, щоб повернутись додому.

Таня нерідко втрапляла в гучні скандали. Дівчина була однією з гостей "голодної вечірки" свого друга, яка пройшла в роковини Голодомору, через яку вона довго не могла відмити свою репутацію. А цього року Самбурська публічно поскаржилась на військових, які не допомогли їй занести додому три кошики троянд, через що нарвалась на критику суспільства.

Самбурська потрапила в скандал
Фото: instagram.com/__samburska/

Останній рік був досить важким для Тані. Вона перестала спілкуватись з рідною сестрою, через те що та не підтримала її рішення розлучитись. Дівчата навіть мали публічну перепалку, але зараз зовсім не коментують свої стосунки. Пізніше Таня зізналась, що в неї були думки про самогубство, але, на щастя, Самбурська змогла справитись з цим.

А ще в Самбурської є маленька мила собачка Луна. Цікаво, що Таня частенько залишає її у свого колишнього чоловіка, коли їздить кудись у справах.

Собака Самбурської Тані, фото
Фото: instagram.com/__samburska/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про блогерку Сашу Бо. Вона має трьох дітей і кілька бізнесів.