Під Часовим Яром загинув музикант та артист "Дикого театру" Микола Ленок

Знаменитості
542
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Микола Ленок загинув на фронті
Микола Ленок та "Троїсті музики". Фото: facebook.com/wildtheatre.ua

У захисника України залишилася дружина та двоє маленьких дітей

На фронті загинув ще один діяч культури — артист “Дикого театру” та учасник колективу "Троїсті музики" Микола Ленок. Чоловіка не стало біля Часового Яру, де постійно ведуться запеклі бої. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Новину про смерть Миколи Ленока повідомили на офіційній сторінці “Дикого театру” на Facebook. У музиканта залишилася дружина з двома малими дітьми, тому колеги артиста закликали допомогти родині полеглого захисника України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ленок брав участь у виставі "Червоне, чорне і знову червоне" як гармоніст у театрі у складі "Троїстих музик". Це анархічний вестерн режисера Максима Голенко. Премʼєра вистави відбулася ще у 2020 році.

Із сумом повідомляємо про те, що на фронті під Часів Яр загинув наш гармоніст Микола Ленок, який незмінно виступав в складі троїстих музик у виставі "Червоне, чорне і знову червоне". У нього залишилася жінка з двома малолітніми дітьми. Світла людина, достойний чоловік, щирий патріот. Шана і світла пам`ять!
— йдеться у повідомленні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Сергій Танчинець втратив брата. На війні трагічно загинув Дмитро Чендей, який з перших днів війни приєднався до оборонців України.