Налчаджіоглу знову розійшовся з новою дружиною: Анастасія Фоксі зробила аборт та почала говорити про брехливі обіцянки бізнесмена

Знаменитості
527
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Фоксі та Налчаджіоглу розійшлися
Анастасія Фоксі та Налчаджіоглу. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Третя дружина Мурата Налчаджіоглу приголомшила новиною, що позбавилася від дитини

Стосунки Мурата Налчаджіоглу та його третьої дружини Анастасії Фоксі — вже готовий сценарій для гостросюжетної драми. Адже за короткий проміжок часу пара встигла не раз посваритися, розійтися та знову примиритися, а зрештою навіть укласти шлюб. Ба більше, нещодавно блогерка повідомила, що чекає на дитину від турецького бізнесмена. Однак після його обурливої реакції стосунки пари знову не витримали кризу.

Останнім часом у соцмережах Анастасії Фоксі можна було помітити неоднозначні натяки на серйозну сварку з чоловіком. А тепер блогерка вирішила відповісти на запитання підписників та пояснити, що насправді сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В Stories Анастасії Фоксі натякнула, що менше ніж через місяць після їх одруження, вони з Муратом Налчаджіоглу розійшлися. І схоже, цього разу ситуація виявилася дійсно вкрай серйозною. Блогерка зізналася, що ідеалізувала ці стосунки, водночас її коханий був не до кінця чесним.

Виявилося, що пара дійсно обговорювала питання поповнення в родині, а сам Мурат неодноразово виказував Анастасії бажання знову стати татом. Проте коли дружина повідомила йому про вагітність — своїми діями чоловік не підтвердив власні слова.

Анастасії Фоксі зробила аборт
Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Судячи з усього, після цієї ситуації Анастасія Фоксі була рішуче налаштована, тому поставила крапку у стосунках з Налчаджіоглу. Ба більше, дівчина зізналася, що наважилася на аборт та показала медичну справу. У прикріпленому Анастасією документі вказується, що 13 липня була проведена вакуум-аспірація, а простіше кажучи — мініаборт.

Я б дуже хотіла бути мамою вдруге і бути щасливою дружиною. Вірю що так коли-небудь буде, головне вибирайте правильних, чесних, стабільних чоловіків! Які не на словах і присяганнях, а на ділі будуть для вас.
Не вірте ніколи словам. Спостерігайте. Тільки вчинки та тільки дії! Її потрапляйте в ілюзії, які вам створюють і самообман,
— висловилася Анастасія Фоксі.
Мурат Налчаджіоглу розійшовся з третьою дружиною після новини про її вагітність
Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
Анастасія Фоксі більше не вагітна від Мурата Налчаджіоглу
Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше третя дружина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чому вона уникає спілкування з його донькою від Ані Лорак. Анастасія Фоксі зізналася, які в неї стосунки з 13-річною Софією.