Колишній чоловік Анни Трінчер потрапив у базу "Миротворець" та не став приховувати своїх емоцій: "Це далеко не фінал" (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Волошин у базі Миротворець
Олександр Волошин. Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Олександр Волошин висловився щодо інциденту з поширенням російської пропаганди

Гучний скандал з блогерами після ракетного удару по “Охматдиту” досі не втих. Ба більше, ситуація тільки загострилася, адже більшість з них — зокрема Олександр Волошин, Владислава Роговенко, Настя Умка, Єва Коршик та інші — після того опинилися у базі “Миротворець”. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Варто зазначити, що на скандал блогери відреагували по-різному. Якщо Настя Умка чи Юлія Верба почали прикриватися “власною думкою”, за що першу викликала СБУ, то Олександр Волошин визнав свою провину. Після спілкування з військовими, а також іншими експертами, блогер заявив, що був не правий, висловлюючи сумнівну думку щодо російсько-української війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І все ж, попри свої вибачення колишній чоловік Анни Трінчер разом з усіма опинився у базі “Миротворець”. У своїх соцмережах Волошин вже відреагував на цю новину та зізнався, що спочатку не повірив у побачене.

Мені порівняли з сепаратистом. Коли мені це скинули, я спочатку не повірив… Думав, що товариш вирішив мене розіграти, але потім зрозумів, що це правда. Я не знаю, як мені реагувати на це. Кожен день відбуваються події, які роблять мене в очах тих людей, які не бачили всієї ситуації, ворогом, і змушують мене виправдовуватись. Не знаю, що далі робити та чого очікувати, але судячи з усього, це далеко не фінал. При тому, що я вже сто разів казав, що я не маю рації й визнав свою помилку,
— зазначив Олександр Волошин.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Волошин припустив, чи був би корисним на фронті. Блогер впевнений, що буде набагато кориснішим в тилу, а не на передовій.