Андрій Лузан з "Левів на джипі" розповів, де служитиме і коли почне військовий вишкіл (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Лузан мобілізувався
Андрій Лузан. Фото: karavan.ua

Відомий комік розповів, чому доєднався саме до Сил безпілотних систем (СБС)

Відомий український комік Андрій Лузан більш детально розповів про свою майбутню службу. Учасник “Левів на джипі” пояснив, чому обрав саме цей підрозділ та коли почнеться його військовий вишкіл. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

На початку липня прихильників Андрія Лузана чекала важлива новина — комік вирішив мобілізуватися до війська та на невизначений час поставити свою карʼєру гумориста на паузу. Проте відразу усіх деталей він розкривати не став.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім днями Андрій Лузан нарешті розповів більше про майбутню службу. Виявилося, що шоумен вирішив доєднатися до Сил безпілотних систем (СБС), де також служать музикант Олександр Ярмак та відомі військові Денис Квебек та Євген Карась. А вже через тиждень, 15 липня, Андрій почне проходити військовий вишкіл разом з іншими мобілізованими.

Мене попросили розповісти, чому я обрав саме СБС (Сили безпілотних систем). Я побачив список спікерів, які мене переконували. Все! Мені цього достатньо! Ці люди не будуть лізти кудись, де щось погано. Я зрозумів, що на це орієнтуюся. Мені цього було достатньо. Пропонували багато чого, але мені сподобалося і буде дуже приємно вкласти свій внесок в СБС,
— повідомив Андрій Лузан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Сергій Жадан отримав першу військову зарплатню та розповів, на що її витратив. Артист закликає прихильників слідувати його прикладу, допомагаючи українським захисникам.