Колишній Мішиної, який втік у США, показав, як інфоциганством заробляє на життя: “ваш коуч по ох**нності” (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Еллерт втік у США - чим він займається
Олександр Еллерт. Фото instagram.comellert_a

Олександр Еллерт завʼязав зі стендапом і вирішив "мутити бізнес" на воркшопах

Як вже відомо, Олександр Еллерт живе своє безтурботне життя, покинувши Україну під час широкомасштабної війни. Проте, схоже, зі стендапами за кордоном у колишнього Ксенії Мішиної не все складається ідеально, тому він вирішив поринути у світ інфоциганства.

Ще влітку 2022 року Еллерт виїхав з України цілком на законних підставах — провести благодійний захід з нагоди Дня Незалежності України. Проте повертатися додому комік не схотів, тому своє життя почав облаштовувати у США, де виступав зі своїми стендапами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тепер же, судячи з соцмереж Олександра Еллерта, він знайшов новий спосіб заробляти на життя. Адже в його Instagram почали зʼявлятися афіші з “воркшопу розмовності”.

Олександр Еллерт більше не стендапер
Олександр Еллерт. Фото instagram.comellert_a

Що обіцяє Еллерт за “скромні” 200 доларів з людини (приблизно 8 300 гривень)? Буквально прокачати навички комунікації, здобути впевненість та навіть віднайти свою харизму.

Тренінг відбуватиметься в Лос-Анджелесі та триватиме приблизно 5-6 годин. Ну а сам Еллерт, схоже, настільки повірив у власні навички, що називає самого себе не інфоциганом, а “коучем по ох**нності”.🤦🏻‍♂️

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка "Ліги Сміху" заявив, що Олександр Еллерт покинув Україну законно. Андрій Рибак несподівано став на захист свого друга.