Колишня дружина Остапчука та успішна юристка: цікаві факти про Христину Горняк

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Колишня дружина Остапчука, фото
Фото: instagram.com/kristygor

Розповідаємо про жінку, яка зруйнувала перший шлюб Остапчука

Поки Володимир Остапчук готується до того, аби втретє стати татом, його колишня дружина Христина Горняк не полишає спроб відсудити спільне майно. Хоча жінка наголошує на того, щоб почуття та образи до телеведучого залишились в минулому, вона час від часу нагадує йому про себе. Але що ми знаємо про неї? Цікаві факти з біографії та особистого життя Христини читайте далі в нашому матеріалі.

13 цікавих фактів з біографії Христини Горняк

Біографія Христини Горняк
Фото: instagram.com/kristygor
Related video

Христина Вікторівна Горняк народилася 10 жовтня 1986 року. Вік — 37 років. Знак Зодіаку — Терези.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Христина народилась у Львові. Але своє дитинство жінка провела в Ужгороді.

Батьки Христини Горняк розлучені. Мама — стоматолог, а батько — бізнесмен і музикант.

В дитинстві колишня дружина Остапчука професійно займалася танцями. Вона навіть заробляла гроші, коли перемагала на різноманітних конкурсах, однак кар'єра Христини склалась інакше.

За освітою Христина Горняк — юристка. Вона закінчила КНУ імені Шевченка. Працювати колишня Остапчука почала ще в студентські роки, а до великої війни була нотаріусом Київського міського нотаріального округу.

Освіта та робота Христини Горняк, фото
Фото: instagram.com/kristygor

Цікаво, що свій перший нотаріальний офіс Христина Горняк відкрила у 2009 році. Тоді їй було всього 22 роки. А вже через пів року дівчина придбала власне житло. 

Після початку повномасштабної війни Христина Горняк якийсь час жила в Австрії. Там вона призупинила свою юридичну кар'єру.

Зараз Христина Горняк — блогерка. За колишньою дружиною Остапчука стежить понад сто тисяч підписників. Також вона заснувала мотиваційний проєкт ORA.

Особисте життя Христини Горняк видалось доволі яскравим. У 2020 році вона одружилась з телерадіоведучим Володимиром Остапчуком. В Мережі довго ходили чутки, що Христина зруйнувала перший шлюб зірки, адже заради неї Остапчук залишив дружину і двох дітей. Однак подружнє життя цієї пари тривало не довго. Вже у 2022 році стало відомо про розлучення Христини та Володимира. Після розлучення з ведучим Христина вісім місяців була у відносинах з іноземцем.

Особисте життя Христини Горняк
Фото: instagram.com/kristygor
Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились, фото
Фото: instagram.com/kristygor

Також є інформація про те, що Христина Горняк була коханкою Нестора Шуфрича. Ці чутки розповсюдила перша дружина Володимира Остапчука, Олена Войтенко. Однак Христина їх спростовує.

З ким зустрічається Христина Горняк, фото
Фото: instagram.com/kristygor

Цікаво, що сварки між Христиною та Володимиром тривають досі. Зокрема колишнє подружжя не може поділити спільне майно — будинок під Києвом. Крім цього, вона один раз публічно скандалила з новою дружиною ведучого. 

Влітку 2023 року Горняк розповіла про серйозне захворювання. На фоні стресу та через гідронефроз її ліва нирка майже перестала працювати, тож її довелось видалити.

Фігура Христини Горняк, фото
Фото: instagram.com/kristygor

Скільки заробляє Христина Горняк? Свої доходи зірка не розкриває. Та нещодавно вона зізналась, що на місяць вона витрачає близько 3 тисяч євро. І це в економному режимі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про молоду дружину Остапчука. Дізнайтесь, хто вона така та чим займається.