"Поки в країні йде війна, корупціонери займаються рейдерством": у ексчоловіка Камалії відібрали майно в Україні

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мохаммад Захур став жертвою рейдерства
Камалія з ексчоловіком та доньками. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Прямо в центрі Києва у власність Мохаммада Захура увірвалися озброєні чоловіки

Поки Камалія тішиться коштовною каблучкою на підмізинному пальці, її колишній чоловік Мохаммад Захур зіштовхнувся з рейдерським захопленням його власності. Що саме сталося — дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє команда Захура в офіційному пресрелізі, майно пакистанського мільярдера вже не вперше намагаються відібрати. Сьогодні, 1 серпня Мохаммад відзначає свій день народження. Проте радісний день був зіпсований рейдерством, як повідомляється, з боку держави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак на своїй сторінці у соцмережах Камалія розповсюдила пресреліз від команди її колишнього чоловіка. З нього стало зрозуміло, що чоловік, який зробив великий внесок у розвиток культурного, гуманітарного та оборонного секторів України. Проте попри це несподівано він був незаконно позбавлений об'єкту нерухомості в центрі Києва шляхом рейдерського захоплення.

10 липня 2024 року дюжина озброєних військовослужбовців квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони в супроводі своїх покровителів із земельної мафії на чорних позашляховиках та горезвісного адвоката вчинили нахабний напад на власність підприємства доктора Захура в центрі Києва. Цей кричущий вчинок призвів до того, що його майно було незаконно захоплено,
— йдеться у релізі.

Варто зазначити, що довкола нерухомості скандали не вщухають вже далеко не перший рік. Ще у 2018 році вперше почалися проблеми, коли — за словами Мохаммада — управління Міноборони та прокуратура виявили незаконні наміри заволодіти. Та попри суди тиск продовжувався й донині. Проте команда бізнесмена не збирається стояти осторонь і планує в юридичній площині розв'язати ці питання.

Рік тому "Істіл Груп" натякали на наявність кримінальної справи й опосередковано вимагали гроші за її закриття. Проте "Істіл Груп", група компаній Мохаммада Захура з міжнародними інвестиціями та репутацією, категорично відмовляється давати хабарі. Істіл Груп готує ще один позов після трьох виграних попередніх судів, щоб знову довести своє право власності. Поки в країні йде війна, ці корупціонери займаються відвертим рейдерством, що є ганьбою для України. Вклавши в Україну понад 400 мільйонів доларів, "Істіл Груп" більше не терпітиме такого ставлення до лояльного інвестора,
— додає команда Мохаммада Захура.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Мохаммад Захур та їх з Камалією доньками повернулися в Україну. Артистка вже встигла похизуватися нагородами, які її доньки отримали від Володимира Кличка.