Стрибуну з Олімпіади пропонують нечувані гроші за інтимне відео: його курйоз перетворився на вигідну пропозицію від сайту для дорослих

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ентоні Амміраті на Олімпіаді 2024
Ентоні Амміраті. Фото: Getty Images

Ентоні Амміраті став відомим після того, як не зміг подолати планку на Олімпійських Іграх через свій статевий орган

Французький легкоатлет Ентоні Амміраті, який привернув увагу через незвичайний інцидент під час Олімпіади, де нестерпні умови проживання, отримав несподівану пропозицію від компанії для дорослих. Один відомий порносайт запропонував спортсмену 250 тисяч доларів за участь у відео, де він мав би показати свій інтимний орган на камеру.

Казусний інцидент стався під час групових змагань зі стрибків з жердиною. Тоді через особливість фізіології Амміраті не зміг подолати планку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цей момент потрапив на відео, яке швидко стало вірусним у мережі, і викликав чималий резонанс. Адже усі почали обговорювати, як статевий орган завадив Ентоні отримати золоту медаль на Олімпіаді 2024.

Як повідомляє TMZ, пропозиція від порносайту утричі перевищує винагороду за золоту медаль на Олімпіаді, що могло б стати для спортсмена фінансово вигідним рішенням. За 250 тисяч доларів від нього вимагається годинне відео для дорослих, у якому Ентоні Амміраті продемонструє публіці, що насправді завадило йому подолати планку. Утім, навряд чи спортсмен погодиться на таку пропозицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що після такого казусу Ентоні Амміраті прозвали одним з найсексуальніших учасників Олімпійських Ігор 2024. Однак не він один привернув увагу публіки завдяки своїй формі та відверто привабливому зовнішньому вигляду.