Ізраїльська плавчиня не виступила у фіналі Олімпіади через те, що в той момент була на вечері: як так сталося

Знаменитості
2 032
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Горбенко мала би бути восьмою учасницею фіналу
Фото: прес-служба федерації плавання

Спортсменка була розлючена таким станом речей

Наразі у Парижі проходить одна з наймасовіших спортивних подій - Олімпійські ігри. Зазначимо, що неабияку увагу до цієї події привертають не лише змагання у тому чи іншому виді спорту, а й скандали та різні цікавинки довкола спортсменів. Зокрема, нещодавно мережу вразив італійський лучник, який немов дві краплі води був схожий на репера Емінема.

Цікава драма розігралася в ізраїльській збірні. Зокрема, саме ізраїльська спортсменка українського походження Анастасія Горбенко не змогла взяти участь у змаганнях із плавання. Причина виявилася максимально банальною та водночас прикрою для плавчині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Анастасія не змогла взяти участь у фінальній стадії змагань через те, що просто не знала, що в цей час вона має бути там. Про це повідомляє Главком. Цікаво, що від самого початку Горбенко і не мала би брати участь у запливі. Вона отримала свій шанс завдяки тому, що австралійська спортсменка не змогла виступати у фіналі через хворобу. Проте, як зазначалося раніше, ізраїльтянка також не змагалася за медалі.

Як виявилося, Анастасія отримала виклик про те, що вона має виступати у фіналі лише за 25 хвилин до його початку. Очевидно, плавчиня не мала можливості добратися до басейну за такий короткий період. Відтак, Горбенко була вкрай розлючена, адже в той час вона якраз перебувала на вечері. В підсумку, ізраїльська делегація відмовилася від фіналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що про турецького стрільця на Олімпіаді складають меми. Зазначимо, що епатажному спортсмену вдалося здобути срібло для своєї країни.